11

Анонимен

преди 1 година

Добре де нали беше за хората с доход до 1000 лева ваучери ли там какво стана с тези мерки?

10

Дискриминация

преди 1 година

Тези които живеят в населени места без градски транспорт? По голяма тъпня не бяха измисляли! Точат бюджета и данъците ни и наливат в общинските фирми. Ще ги съдя до един!

9

Напълно безсмислено

преди 1 година

Напълно безсмислено е да се казва: "Всички учащи ще пътуват със 70% намаление, досега пътуваха с 20%. Увеличихме и компенсациите за намалено пътуване за хората в пенсионна възраст от 20% на 40%", обяви още вицепремиерът Алексиев."70% намаление от какво? 40% намаление от какво? Трябва да се уточни.

8

до 5

преди 1 година

Фирми или плочкаджии, които не ми издадат платежен документ, давам моментално на НАП. Даже едно лeкe се опита да ме съди, защото дойде с групичка да заплашва и да си иска парите (които казах, че ще му дам, ако видя фактура, защото на сиваци пари не давам) и ги понабих всичките. Разбира се, загубиха делото и аз ги осъдих за тормоз. Кеф голям беше- в момента ми се кланят и козируват. Та, на подобни НЕ СЕ плаща и се дават на НАП.

7

до 8

преди 1 година

Говори се за обществения транспорт и междуселищния в цяла България. А това, че ти креташ с 3к лв. месечно, мен грам не ми пука. А, виж, софиянци те издържат. Че 80% от БВП, генерирано от ДОД (без държавната администрация) идва от София-област. А около 50% от БВП като цяло идва от София (барабар с държавната администрация вътре, която е минус).

6

пенс

преди 1 година

Сега пък "хората в пенсионна възраст"? Че тя за всеки е различна!Няма ли някой ясно да обясни, за кои точно се отнася намалението?

5

Анонимен

преди 1 година

Сега някой от някое малко село в Странджа да кажем , ще плаща от своите данъци за безплатен транспорт на деца в София , Варна или Кюстендил Което изобщо не е справедливо

4

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен да бъдат подпомогнати нуждаещи се групи от обществото с наистина ниски доходи, НО как ще стане това реално с този огромен сив сектор в нашата държава. Реално ще стане ние честно плащащи си данъци и осигуровки да хрантутим шмекерите и тарикатите дето официално 1000 лв заплата и още две бинки в плик. Целият строителен бранш, ресторанти и половината производство са такива. Пробвай да поискаш фактура на плочкаджия или на фирма която ще ти прави ремонт в къщи. Невъзможно

3

Анонимен

преди 1 година

Може да ги мерят по височина -една черта в автобуса и който мине отдолу -безплатно

2

Анонимен

преди 1 година

Това мирише на предизборен популизъм Така прави Ердоган преди изборите сега -увеличава заплати , назначава държавни служители , опрощава глоби на пияни дрогирани към техния КАТ , пуска предсрочно затворници ...

1

силно загрижЕна

преди 1 година

Лични карти или акт за раждане ще показват?!