14

gergi

преди 1 година

До Алекс Що другите кои са ? Половината не са работили нищо друго освен "политик" демек крадец и/или на хранилка.

13

Анонимен

преди 1 година

Единственият вариант е да България да се раздели с чалга про стотията, но това няма да се случи. Няма как едно неуко и просто общество да върви напред!

12

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е ФУНДАМУНТАЛНА СМЯНА НА СИСТЕМАТА КАКВАТО ОГРАНИЧЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ НА ВЪЛЧЕВ НЕ МОЖЕ НИТО ДА СИ ПРЕДСТАВИ, НИТО ДА ОПИШЕ!!...

11

Така е ..

преди 1 година

Никаква президентска република. Държавата не бива да се оставя в ръцете на един човек. Вижте каква я свърши Путин и нашия Радев. Пълен провал.

10

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, а преди две години като ги определяха като платен проект с цел да ни направи президентска република отричаха яростно. Някои много бавно схващат.

9

Алекс

преди 1 година

Кой е този,че да определя бъдещето на България? Политик от партия,която Избирателят изрита от парламента.Сценарист на пошли скечове в кабеларка.Айде, няма нужда.

8

Анонимен

преди 1 година

Кое не ви харесва, предложението или този индивид. В сегашния си вариант системата НЕ РАБОТИ, това е. Няма контрол върху тия вътре, много са, крадливи са, лъжци са. Който и да влезе там става част от игрите. Покрай всяка партия се финансират групи от фирми. Политиците влияят от 20 г. на съда (абсолютно недопустимо). Ако имаме 1 основен управник, двукамерен парламент с двойно по-малко хора би било друго. Проблема е, че за тия години изборите са превърнати в цирк и избора на народа често е купен

7

Като ще

преди 1 година

променяме айде по-добре да направим монархия! По добре да ни представлява наследствен аристократ с връзки с европейските и световни монархии отколкото някой вмирисан зелен чорап със селски манталитет и свръхего.

6

И.Б.

преди 1 година

Това изказване на г-н Вълчев много ми напомня поговорката "Преоблякъл се Илия, огледал се - пак в тия."Ако човек си боядиса косата и/или ноктите, ще стане ли по-интелигентен?

5

Анонимен

преди 1 година

Хунтата на ИтНь много бързо се опапква .Годжи след него Филип .Бързо опапкванд

4

ха-ха-хи...

преди 1 година

..."промяната на формата ще доведе до промяна на съдържанието"...Та значи ако на Учиндолеца му отрежем носът то промяната на формата на гологлавата му глава ще промени и съдържанието в нея....ХА-ха-ХИииии...смешки и хуморески от Шехерезада!!!

3

мдааа...

преди 1 година

Като чуя думичката "ЕДИНСТВЕН" и настръхвам...звучи ми на УЛТИМАТУМ в 7/8 такт !!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

и греб 2020 като надушиха че си заминават искаха да пренапишат комституцията, ама целта била така те после еднолично да са начело. и чалгарчето ли така иска?

1

към Ивайло Вълчев

преди 1 година

Единственият вариант е смяна на гащичките ти ...много сиГИуакал...