72

Анонимен

преди 1 година

Кой ще им увеличи заплатите и от къде пари? Няма нов бюджет, няма и редовно правителство.

71

Анонимен

преди 1 година

Защо не протестират за намаляване на надутите цени от спекулантите, а за увеличение на заплати които няма как да стане при рецесия която очакваме?

70

Анонимен

преди 1 година

Като гледам сте доста запознати с българското образование, със заплатите, бонусите, отпуските. Защо не се присъедините към учителското съсловие? Клатете си краката по цял ден, почивайте цяло лято, взимайте високите заплати. Има нужда от нови и свежи кадри! Има нужда от креативно мислене, а то е преобладаващо, зачитайки коментари! Бъдете здрави и се чувствайте просветени, драги!

69

Анонимен

преди 1 година

По време на онлайн обучението станах неволен свидетел на следното изпитване: появил се човекът за пръв път от целия срок в час, за да го изпитат, учителката му задава някакви въпроси, той мънка там, едно изречение не можа да върже и на нито един въпрос не отговори. При което чух учителката да казва: "Добре, сега ще ти пиша шестица, защото виждам, че си се постарал, но ще ми обещаеш втория срок да бъдеш по-редовен!" Естествено, обеща човекът. И естествено втория срок не беше по-редовен.

68

Анонимен

преди 1 година

Самият ФАКТ , че до 4-ти клас може да се преминава и със ДВОЙКИ , какво ви говори ...

67

Анонимен

преди 1 година

Парите в България много от отдавна , от 34г . , се разпределят така : Пари за нас / политиците / , пари за нато , пари за бежанците , пари за ДРУГИТЕ бежанци , пари за ромите , пари пак за нато ,... а за народа пак не останали .Някой нещо да е видял от европейските пари ?

66

Дико Сашев

преди 1 година

Един учител има основна заплата по-голяма от тази на професор в университет. Аномалиите в тази държава нямат край.

65

Анонимен

преди 1 година

Може ли , ученици в 5 клас , да НЕ могат да четат и пишат в България , много ми е ОБИДНО , кога е било това в България ?????

64

Анонимен

преди 1 година

Само в Бг, 33г. Има ученици в 8-ми клас , които не могат да напишат АВТОБИОГРАФИЯТА си , и родителите им отиват в училището да свършат и '' ТАЯ ''работа ... / в гр. Правец/ .

63

Анонимен

преди 1 година

В нашиет град щяха да подменят настилки , тротоари , зеленина ,... Е ДА , АМА НЕ , кметът каЗА : Украинците изядоха парите !

62

Анонимен

преди 1 година

Ако искат високи заплати първо да обяснят как така има ученици, които се вясват два пъти в годината на училище, пишат им оценки за това, че са благоволили да си напишат някое домашно или ей така, без нищо, колкото да минат нататък, преминават в следващия клас и накрая даже завършват? Много са такива, по около 1/3 от клас!!! И да не си мислите, че говоря, за училища от вида на Бузема? Нее, за "елитните" софийски гимназии става въпрос! Това е масово и естествено завършват неграмотни!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Учителите трябва да получават заплати като на депутатите. Или депутатите, колкото учителите. Което ви харесва повече.

60

Анонимен

преди 1 година

А Баце се подхилва , скрит зад завесата на своя примитивен свят !ПАЧКИ , КЮЛЧЕТА , МАТА ХАРИЧКИ , И ЧУВАЛИ С ЕВРА ...

59

Анонимен

преди 1 година

20%?? Не са ли ви много, инфлацията я докарахте вие. Свърши далаверата, няма от къде. Не работя за вас. Като не ви харесва, на полето търсят работници.

58

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Днес няма учители, няма доктори, няма милиционери които да работят за хората. Днес всички тези са народоубийци алчни за пари търтеи

57

Анонимен

преди 1 година

Става, ама всеки учител да се яви на тест за езикова култура! Резултатите ще са интересни!

56

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, млад лекар взима 1000 лв, а учител 2000, от дек на дек

55

58 !!!!

преди 1 година

Не ме плашиш въобще тъпир. Накрая няма да останем без доктори, полицаи и учители защото те никога не са били такива. Накрая народа ще се вдигне, ще нарита всички ви, всички бизнесдоктори, бизнесполицаи, бизнесучители, ще ви прати да работите наистина някъде в мините а на ваше място ще сложи ИСТИНСКИ, такива които работят за хората като в СОЦа.

54

перко

преди 1 година

Живота е тежък за всички,. Учителските заплати в последните години въобще не са ниски, а нивото на образованието непрекъснато пада! Заплати, но срещу какво??? ?

53

Анонимен

преди 1 година

Аз взимам 2 хиляди и не мога да се оправя , с две деца съм . Онзи ден казаха , че за един човек трябват 1300 лв за да живее нормално . Всичко много поскъпна . Имах спестявания , но свършиха .