13

ПроСоТо

преди 1 година

...та нема да забрава единконцерт на "Мадоната",когато тя се разкрачи на един стол и започна да разтрива областта м/у палците на краката й ...Това НЕ е изкуство !...Но,има мераклии да маструбират на "концертите" й и тя им дава това,което искат...Верно,бизниса си е бизнис,но суперлативите специално за тая,никак,ама никак не са на място..

12

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...не разбрах защо намеси "третокласниците ибабите им" ...Виж изявите на "Тримата тенори",на Карузо /на времето/,на Гена,на оня слепия /не Стиви/,на Гюзелев,дори на "Куин",..да не споменавам другите,защото списъкът е голям !..За тях какво?...-"Забавлявали са бабите" ?...Въпросната "Бьонсе" и "другата кралица"-така самонарекла се "Мадона" са си чиста порнография !..Нема да забрава един концерт на "Мадоната",когато тя се разкрачи на един фотьойл и започна да масажира пространството м/у

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Може и да няма песни в псолдните 3-4 години, ама работата е, че всичките жени между 20 и 60 години и зная песните и ще пълни стадиони дорде е жива.

10

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо - Еми нали това е идеята на подобни шоа ... Не е да ти забавляват третокласниците и бабите им ... аман от пуритани!

9

ПроСоТо

преди 1 година

Бей Онсе :..-Прекрасен глас,но...Забележете:-Направила е шоуто си в Дубай,според мен изцяло замислено,организирано и режисирано от супергрозника "Джей Зи",с изцяло /моля за извинение за повторението!/..ЖЕНСКИ оркестър..!!...Как мислите,защо?..Ако некой са не сеща,само да си представи какви лиги са точили арабето по оркестъра й..Ей това не й харесвам:-Прекалената ЛУКАВОСТ и нескрита агресия..

8

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, ама на снимката Хелуйн ли празнува ?

7

Анонимен

преди 1 година

Има страхотен глас, но текстовете й са еквивалент на нашата чалга; и като добавим месианското им поведение с мъжа й - стана ми противна.

6

Анонимен

преди 1 година

В Дестънис чайл беше готина, но след това стана безкрайно досадна с тия крещящи песни и с тованатрапване, че е кой знае, какво. Един хит няма последните години.

5

Неизбран

преди 1 година

Тази е като назобен кон, иначе не знам кой е този Джеймс който го е играла, но явно вече взима мъжки роли, отива и доста.

4

Анонимен

преди 1 година

От подобна музика бягам като дявол от тамян. Освен това е много дебела, освен за слушане, не става и за гледане.

3

Анонимен

преди 1 година

Точно тази не ме вълнува, ама хич. Те като позалезнат и вземат да обикалят и при нас, който я харесва след време ще я гледа тук.

2

Анонимен

преди 1 година

Малко е плашеща на снимката ..

1

Асан

преди 1 година

Картина има говор нема :)))