БГНЕС

Кралицата се завърна! След четиригодишно отсъствие от сцената, Бионсе направи спиращо дъха представление, на което само тя е способна. Изпълнителката организира ексклузивен концерт в Дубай, достъпен само за избрани хора, получили специални покани. Сред публиката бяха звезди като Кендъл Дженър, Ребъл Уилсън, Елън Помпео, Лиъм Пейн и още много други.

Носителката на „Грами“ изнесе почти 75-минутен концерт през уикенда в чест на откриването на нов луксозен хотел в Дубай. Освен известните ѝ гости, сред публиката бяха и цялото семейство на Бионсе, включително съпругът ѝ Джей Зи и трите им деца, както и родителите Тина и Матю Ноулс.
 
„Моите прекрасни деца са тук, за да видят как майка им пее“, каза звездата пред цялата публика. Докато Сир и Руми останаха зад кулисите през цялото време, то 11-годишната Блу Айви показа музикалния си талант, качвайки се на сцената, за да изпълни песента си Brown Girl, която е част от албума The Lion King от 2019 година.
 
Облечена в червен блестящ ансамбъл, Блу Айви изпя своята част от парчето, носител на „Грами“, докато Бионсе ѝ акомпанираше, облечена в жълта корсетна рокля. Според Variety, в края на песента Блу Айви е прегърнала майка си, след което е излязла напред на сцената, изпратила е няколко целувки на публиката и си е тръгнала.
 
Носейки красивия жълт ансамбъл, Бионсе започна концерта си с кавър на класиката на Ета Джеймс At Last, която изпя и през 2008 година, когато играеше ролята на Джеймс в Cadillac Records. Тя също така изпълни парчето по време на първия танц на Барак и Мишел Обама като първо семейство на САЩ през 2009 година.
 
„Добре дошли на всички. За мен е чест да бъда тук“, каза Бионсе на публиката, която обаче нямаше позволение да прави снимки или видеа на концерта.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от WE SUPPORT BEY (@wesupportbey)

 
От сцената се чуха песни от новия албум Renaissance, както и няколко класики, които отдавна не бяха изпълнявани. Бионсе зарадва публиката с Beautiful Liar, I Care, Ave Marie и Flaws and All. Певицата се представи заедно с цяла група, няколко фонови танцьорки и 48-членен изцяло женски оркестър, облечен в яркочервени тоалети. The Mayyas, изцяло женската ливанска група за прецизни танци, която спечели предаването America's Got Talent миналата година, също се представи и удиви публиката.
 

Бионсе напомни за миналото си в нова рекламна кампания

След 14 години чакане, Бионсе отново е на върха

Но Бионсе беше в центъра на вниманието цяла вечер, напълно заслужавайки пищните и красиви фойерверки, които се издигаха над луксозния хотел в края на изпълненията.

Още за завръщането на Бионсе на сцена и други новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase