32

До Славянский

преди 1 година

Словения е уникална държава. Лично на мен ми най-харесва в Европа. Най-хубавите пътища са там, чиста природа, подредено и красиво. Относно Словакия, както вече споменаха имат близка култура до нашата, не че словенската е много далеч. В Словакия е много спокойно, на много места и огради нямат и е сравнително евтино.

31

До 32

преди 1 година

Най голямата инфлация в Европа е в Унгария.Икономиката се свива! Протестите все повече набират сила.....Фидес ще последва съдбата на гръцката Сириза ,а Орбан на председателят и Ципрас !! Провалът е неизбежен! Ще поживеем,ще видим,унгарците не са търпеливи като нас!

30

МНЕНИЕ

преди 1 година

България има много добро Управление в лицето на Президента Радев . Трябва да си пазим Държавата и Народа и . България е с най-евтиния ток за Фирмите - по-евтин е от тока за Битовите Потребители , Най-евтините Горива .

29

Анонимен

преди 1 година

До Славянский Словения е много уредена и чиста страна, с висок стандарт. Словакия е като нас -- лоша инфраструктура, но и по-близка култура

28

И какво се радвате

преди 1 година

Искате да кажете че Унгария са по зле от България ?! Забравихте да допълните че заплатите в Унгария са доста по нагоре от нашите. И да. Виктор Орбан е истински политик с топки, който се грижи за страната и народа си ! За разлика от нашите на. д.упени на Козяк пиш. ман политици.

27

Славянский

преди 1 година

Като стана дума в Словения или Словакия е по-добре за живеене? Мисля да избера някоя от тия две страни. По принцип ми се живее в славянска страна. И най-близък славянски език до българския освен(сърбохърватски) е на тия две държави. По принцип и в Чехия и Полша е добре, но са по далечни езиково славянски страни от българския. А и ми се иска да е страна по близо до България, да мога да си пътувам често. Някой живее ли в Словения или Словакия, как е там?

26

Защо Унгария

преди 1 година

Ясно е че идеята на автора е да оплюе Орбан. Все пак всички почти медии са изкупени от Джордж Сорос по западни признания днес. А дядо Сорос много мрази Орбан. И оттам и нашите наведени на Козяк медии правят каквото им наредят.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Значи и вие сте ляв инсайд.

24

Анонимен

преди 1 година

Сега търсят повод за да плюят по Орбан.. Орбан е НАШ))

23

До 26

преди 1 година

Тук става въпрос, доколкото разбирам за два близки града делящи ги границата. Навътре в Унгария би следвало цените да са още по-високи. Нормална бизнес практика. Като отвориш нета и виждаш дизел: Унгария - 3,4 лв/л средно, Словакия - 3,12 лв/л. Така по-видно ли е? При бензина разликата е около 20 ст

22

Анонимен

преди 1 година

тукашния троллл, който зареждаше на кинта и петдесе в унгарско кво съобщи по повод новите цени действащи отдавна?

21

Анонимен

преди 1 година

Н.ели пък Българите зареждат в Турция за какво е тоя ЕС да зареждат в Турция ли? Хахахаха

20

Анонимен

преди 1 година

*** пък Българите зареждат в Турция за какво е тоя ЕС да зареждат в Турция ли? Хахахаха

19

Анонимен

преди 1 година

Орбан за какво толкова се дупеше на Путин, за да зареждат от Румъния ли :)))

18

:)

преди 1 година

До мдааMистър, на 99% от медиите в Унгария са собственост на Орбан ! Откъде мислиш наште вземат пример :)

17

Анонимен

преди 1 година

Еххх къде е гошко маркофф да ни каже как орбан се грижи за народеца си :))))

16

Анонимен

преди 1 година

Той щото дизелът тук е много"евтин"литър премиум струва 1.67 Евро!

15

Анонимен

преди 1 година

Джордж Сорос изкупи световната преса -- Докладът на Центъра за медийни изследвания, последният, чиято трета част беше публикувана тази седмица, трябваше да предизвика ефекта на взривена бомба. И все пак изводите на авторите Джоузеф Васкес и Дан Шнайдер гласят: целият или почти целият цвят на така наречената демократична и, разбира се, много свободна журналистика на целия цивилизован свят била (и не може да се изключи, че все още е) издържана от 92-годишния милиардер Джордж Сорос.

14

мдаа

преди 1 година

Целта на пасквилчето е да ни кажат колко е зле в Унгария. Но това не е крайната цел, а тя е да се оплюва Орбан, който не се държи като васал на САЩ. И като имате в предвид, че повече от 90% от големите световни медии са под крилото на Сорос, работата е ясна.

13

Статия пропаганда

преди 1 година

Сега искат да ни внушат че в Унгария видите ли,са по зле от нас защото Орбан поддържа търговски връзки с Русия и не подкрепя санкции срещу Русия.