май по-добре да не ядем салами и подобни, скъпи, врдени, със съставки, които дори кучето ми яде!
Някаде писаха преди време в някакви кренвирши имало - тоал хартия ама не споменаха ползвана или не
Ако бяхте яли филии с мас като оня от Банкя,сега щяхте да ядете суджуци,специално направени за вас.А вие се хвърлихте на ширпотреба и на производители и търговци им дойде дюшеш.
Нашите салами изцяло съдържат МОМ (механично обезкостено месо) това значи всичко е смляно заедно с кости, кожа , хрущяли, и.т.н. нищо не се изхвърля , затова вече няма екарисажи а кучетата ги смилат с колибите , затова в каймата има и дървесина и всичко е по европейски стандарти за трета категория хора.
Защо като цитирате тия изследвания не напишете и кой е читавият продукт, за да насърчите добрите практики?
Обявете им бойкот.Купувайте си месо само от фермери.Все още се намират.Избягвайте колбасите.Като започнат да си изхвърлят продукцията и да фалират,тогава ще им дойде акъла.
Вие какво друго очаквате? Искате хем еФтино хем качествено.. няма бате.. По селата никой не купува месо от магазина.. големи хитри са..
Новата рецепта ще съдържа 60% скакалци, 40% мухи, заместител на сол, консерванти, обогатена на уран вода и пипер за аромат.
Абе ние украиско жито ядем дето се намира чернобил та - нокти , копита , четина , и кости ли ще ни уплашат
Не съм сигурен какво има вътре, но определено фалшивите български колбаси и те надминаха по цени вносните такива, фирмичките ги очакват фалити и правилно хората се ориентираха да ограничат или изцяло да спрат консумацията на преработени продутки които са най-вредни за здравето.
Защо има няколко производители с едно и също наименование?Защо оригинала не си защитава името?Защо няма контрол?Докога ще ни пробутват б..ци?
Шпек "Бургас" от месо, но не съвсем, ами с целина, сърца, пилешко