168

Банкеръ

преди 1 година

Е скоро и щурци,мухи и бели червеи законно ще се влагат.Дано Путин победи тия ***.Преди 20 г.почнах да пробвам салами,кремвирши,че и суджук първо на кучето и ако се назлъндисва повече от тая марка никога.Същото е с киселото мляко,сиренето,кашкавала.

167

Йовчо

преди 1 година

Не знам как е при другите, но моят салам е от 100% истинско месо и вени!

166

Тошо

преди 1 година

Колко пъти ще пишете за тоя салам , бе ??!! Съвсем се ошашавихте !!

165

Ганио

преди 1 година

Изтровиха народа па незнам за пари и децата си продадоха теа гадове

164

Бай 100ян

преди 1 година

Само мързеливите и мундарите купуват салами в днешно време.Взех си прясно месце, свинско , телешко .Направих 10 кила луканка, 10 кила суджук 15 кг бабек в мехурчета(любимото ми) . Взех и 3 контрафилета и ги направих на пастърма.Днес ги вакумирах . Чак до догодина ще имам. Утре ще взема 5 кила врат да смеля на кайма и във фризера . Инфлация ли, никаква инфлация . Даже съм в дефлация. На 7 лв купувах врат и 8.50 контра филето !

163

Работник

преди 1 година

Тайната съставка са кокоши крака . Доставят се финно изсушени и смлени . После се накипват и се смесват с други неща. Соев шрот и мазнини.За цвят на кайма се ползва селитра . Месо се внася замразено . Мелят се и стари салами и пак влагаме. По технологията.

162

Анонимен

преди 1 година

Затова хората си купуват прошуто, хамон, пармезан, груер и пр. защото знаят какво стои зад марката. Нашата сушеница е като наденица, сиренето като извара и какво ли още не, като нямаме желание да си пазим традициите, ще ползваме продукти от държави където имат.

161

До 201

преди 1 година

Стой гладен тогава

160

Анонимен

преди 1 година

Вкусно ли ти е - ядеш и не питаш, защото вземеш ли да питаш,ще стоиш гладен...това е положението.

159

Анонимен

преди 1 година

Дали в екарисажите и крематориумите не става далавера?

158

Гумаджия

преди 1 година

Обожавам гумата арабика в шпека , също и субстанциите от пилешки остатъци със перушина . Ама малко му липсва аромата на стара зимна гума .

157

Възмутен

преди 1 година

Преди много години в този шпек намерихме дълги кости от риба и повече не сме го купували. С тия *** сега и може не всичко да казват. Затова са болни хората. Нитрат ата сол е също вредна. Може да има добавки и от човешко. Сега искали да кварат закон за канибализъм. И това ще узаконят. Какво правим в съюз на психопати и ненормални?

156

Анонимен

преди 1 година

Само след 10 години ще го сънувате и ще си го спомняте с умиление и носталгия тоя шпеков салам, с целина, тоалетна хартия и перушина. Вижте завода на Кирчо в село Лозен край София какво произвежда и какво ще ни продава за ядене.

155

До 164

преди 1 година

В някои бутикови месарници има сурово свинско не по 14, ами по 39 лева за килограм. Ония са извънредно алчни копилета, ама за сметка на това ви лъжат с разни "еко", "меко", "био", и други алабализми, а то и тяхното месо си е от ГМО "породи".

154

Анонимен

преди 1 година

Какво свинско 14лв. ?!? За между 7 и 10 лв но е да се купят повечето видове свинско месо. Плешка се купува за 7.5 и може да си я смелите лично и да си направите кайма.

153

Пак те питам...

преди 1 година

До Анонимен....телешко 18 лева, свинско 14 лева, кайма 7.49 кило. От КАКВО месо е каймата?! Ко стана със спекулата и що няма по затворите? Къде спи БАБХ?!

152

Ето ти в нета....

преди 1 година

До Анонимен1кг Кайма 60% Свинско 40% Телешко Охладена - 7,49 лв.

151

Анонимен

преди 1 година

До Месо...Гледай и грамажа баце, не всяка кайма е 1 килограм.Ето. Гледам брошурата на лидл - кайма 4.89лв....ама за 400гр при 30% намаление.Та дай да не се лъжем.

150

Справедливост

преди 1 година

БАБХ не ги интересува с какво ни тровят, интересува ги повече златния гьол.

149

Месо...

преди 1 година

...от говеждо - 18 лева кило, месо от свинско 14 лева кило, кайма от последните две 6 - лева кило. Е, какво месо съдържа каймата се пита в задачата? ;) .