88

Анонимен

преди 1 година

От известно време си купувам месо от месарницата и си правя колбасите сам.

87

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СЕГАШНИЯТ ХАОС НЕ ВРЕДИ НА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ .А ВРЕДИ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН.ЗА КАКВО СА НИ ТИЯ ПРАВИТЕЛСТВА И ПО 240 НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ? АКО СЛУЖЕХА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ ОЩЕ ПРЕДИ 32Г. ДА СА СЪЗДАЛИ ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ ЗА ХРАНИТЕ.КОИТО НЕ ГИ ПРОИЗВЕЖДА ОТ КАЧЕСТВЕКНИ НЕЩА ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО.АКО ИМАШЕ ТАКЪВ ЗАКОН ЩЯХМЕ ДА ЯДЕМ КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ КАТО ПРЕДИ 1987Г.,НО ТОВА НЯМАЖЕ ДА ХАРЕСА НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ И С.А.Щ.ТЕ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.

86

До Бай Асен

преди 1 година

Много се смях на коментара! Много правилно! хахахахахахаххаа

85

Ф.С.В.

преди 1 година

Стига с този шпек бургас- той само явно е проблема? -та няма истинско мляко сирене масло и хлябът е долнокачествен- гълтаме всякакви отрови= вафлите шоколадите- дори Своге направи така че шоколад Милка да няма нищо общо с шоколад- ядем масово отровни храни и се разболяваме ! внос на некачествени яйца суроватки и индустриална химия - днешните производители на месни и млени продукти са някакви алхимици-от нищо правят нещо си! в нормална държава като Китай и Турция -биха ги разстреляли на площада

84

хг

преди 1 година

Ако ми покажете какъвто и да е продукт, най-вече па салам, който да има съдържание: 100% месо.... евала.. За това страдаме от стомах сега всички, защото 100% всичко е баклук на пазара

83

Иванчо+Марийка

преди 1 година

Аз си правя луканки сам. Купувам си месо, меля го и после хоп на луканки.

82

Анонимен

преди 1 година

Собственика в тъмничен затвор до края му

81

Тошо

преди 1 година

А кметът на Бургас, следва ли да се намеси в този казус?Производителят следва да отговори и понесе отговорност!Името на града ни, не е за шир потреба, а за ниво и стандарт за високо качество! Аз съм пчелар, правямалко мед, но качесвото му ми го продава в Европа, САЩ и Австралия!

80

Анонимен

преди 1 година

О то да е с целина и пилешки сърца ще е пак добре, дори полезно, но защо не разкрийте по опасните съставки, които не сте ги споменали?. Добре, че изобщо не купувам такива отрови!

79

Мен

преди 1 година

Каква изненада, шокирах се

78

Агресивен потребител

преди 1 година

След като подробно ни информирахте за съдържанието на месо в сухия шпек "Бургас", с нетърпение очакваме следващата статия от поредицата, за салам "Лудогорие".

77

Пфу

преди 1 година

Чудя се дали като няма никакьв контрол в сьстава не влизат кучета котки , пльхове помня един шокиращ репортаж за льтеница пьрвомай преди години

76

Анонимен

преди 1 година

Салами не купувам от години. Докато живях в Ангтлия няколко пъти взех от български магазин там и като цена и като качество нямаха нищо общо с предстваите ми. От полските магазини съм намирал много по-свестни неща. Но и там взеха нещата да ги правят някакви измислени фирми работещи с големите вериги. Иначе италиански имаше добри, но това беше преди 10-тина години. Сега сигурно са започнали да ги правят "Deli".

75

бай Асен

преди 1 година

Имаше един виц навремето. Влиза някакъв в магазин и гледа салам за 2 лв килото. Купил човека, отишъл в къщи. Резнал, хапнал, а салама целия пълен с дървени трески. Отишъл в магазина да се оплаква на управителя. А оня вика: абе ти за 2 лв килото какво искаш бе? Те за тоя салам във фабриката кучетата ги мелят направо с колибата.

74

Български %

преди 1 година

Трябва да съдържа: 60% свинско + 40% говеждо месо= 100%Съставките: сол, консервант, черен пипер и вода в какви проценти ?

73

Анонимен

преди 1 година

20 години чакаме, да кажете , че няма контрол и месото на всяка една фирма с извинение е ГОВНАА ?

72

Мда

преди 1 година

Маста и сланината станаха по скьпи от салама , сигурно има причина

71

Анонимен

преди 1 година

Аз пък ако бях производител във всичко щях да слагам и банани. Ей така, малко, ама да ги пише на етикета и да напомня на хората какво са си пожелали и как са се докарали до тук!

70

ьаьаьа

преди 1 година

Аз не ям месо, което не тича, не плува или не хвърчи. Вчера за малко да изям една сладорана в метрото, ама избяга. Много камери. Нощем по малките улички и около скъпите хотели има доста едри и вкусни хапки.

69

Бгг

преди 1 година

Което навежда на мисълта, че някой които трябва да извършват контрол, не са си гледали работата. А от доста време управлява прецедента ни. Дали ще има поне оставки?