41

Анонимен

преди 1 година

Приключих с гласуването. Аз да не съм мамуна че ще ме правят на такъв? И защо да гласувам да вкарам в парламата сеяндури за да им гледам циркажииските номера и да им плащам по 10 000 лв заплати? Да ама Не.

40

Анонимен

преди 1 година

ТОЧНО ТАКА НИНОВА ПРОДЪЛЖАВАЙ С ТОВА ТЕМПО ДА ОБИЖДАШ ИЗБИРАТЕЛИТЕ И НА 2 АПРИЛ НЯМА ДА ПРЕСКОЧИШ 4 ПРОЦЕНТНАТА БАРИЕРА...

39

Анонимен

преди 1 година

И как ще борите апатията с тази некадърност и некомпетентност

38

Анонимен

преди 1 година

Еми Нинче, ти си комсомолка, която храни синчето си в САЩ, как да гласувам за теб :)))

37

Космонавт

преди 1 година

Вижте и долнта челюст - това е вълча паст, недоразвит неандерталски ген, дегенеративизъм. Четете хора, четете! Навсякъде има зрънца истина заровени в море от лъжи, търсете ги и синтезирайте. Какво ли мисли Евгениката за Нинова?

36

Анонимен

преди 1 година

ДРУГАРКО НИНОВА ПРОБЛЕМЪТ Е,ЧЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ И,ЧЕ НЕ СТАВАТЕ,А НЕ ,ЧЕ ХОРАТА СА АПАТИЧНИ!

35

Космонавт

преди 1 година

Няма такова нещо като апатия. 99% от хората откзваме да изпълняваме ритуала по гласуване с който ставаме безгласни букви. Процента на гласуващи е направо жалък, лудите свършиха. Дърти комунисти и психично болни, това са изкълченяците които гласуват.

34

Абе

преди 1 година

в момента в който на фона на задаваща се инфлация и хаос първата работа на депутатите беше да си гласуват заплати по 10 бона и избори с машинки, за да си подсигурят следващ мантат на избирателите им стана ясно, че пак са се прецакали. А като взеха да пробутват роднини и любовници на държавна хранилка и Корнела да пълни офшорни сметки от продажба на оръжие и да приватизира Арсенал се сетихме, че тоя филм сме го гледали.

33

wtf

преди 1 година

Не е апатия. Хората ви показват среден пръст, ама сте или твърде Tъпи, за да го разберете, или твърде нaгли.

32

леля Пена

преди 1 година

ВИЕ ЗАЕДНО С ГЕРБ СТЕ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ТОВА.

31

Анонимен

преди 1 година

Трябват нови партии с нови хора.Бекапарският модел се изчерпа още 2021.

30

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Може би е искала да каже "АНТИПАТИЯ", защото двете неща са съвсем различни. Не само това чувство изпитваме. Накарахте ни да изпитваме омраза и отв***е от вас. После чакате избиратели. Чакайте си, ще ги видите през крив макарон.

29

Комсомолец столетник

преди 1 година

Те вашите избиратели нямат апатия, а дископатия.

28

Анонимен

преди 1 година

Тоест на партиите вече пречат хората.Основен опонент на Нинова вее не е Герб, мафията, корупцията в законите...а хората.Уникална глупост.Оставка веднага.

27

НАРОДЪТ

преди 1 година

НЯМА АПАТИЯ. ЩЕ ГЛАСУВАМ С " НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО"!!! :)))) ЗАЩО БЯХА ОЩЕ ЕДНИ, НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ ИЗБОРИ??? ПИТАМ?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонименняма бате няма такова нещо като народа е виновен, има обезморален народ, обезверен, политически обезсърчен, когато виждаш как хора протестират по 400 дни и резултат няма, когато по цял ден те бомбардират с криви новини, нормално да се измориш от глупости, не мислете че вие сте проблема, проблема са тези самозвани политици, които задушават всичко българско

25

Анонимен

преди 1 година

Честно казано, само скапан народ може да търпи такива управници.Да кажеш това в една демокрация, че народът ти е опонент.Това е малоумие съчетано с ненаказуемост.Бисер на 21 век.Ботев е малък човек на вицето не е нищо сравнено с това.И все жени ги плямпат такива.Мъж никога няма да допусне да се изложи по тоя начин.

24

О хо хо

преди 1 година

А Кой предизвика апатията? Не ли вие, политиците?

23

Начи

преди 1 година

Кака, и ние хората виждаме във Вас умора.. Всички парламентарно представени партии, положихте неимоверни усилия да съставите правителство, е па на не се случи... сега като отечете в канала някои, а на други % едва над 4 и в последствие ще се насложат пластовете...

22

Анонимен

преди 1 година

Ами мотивирайте си избирателите,де!Досега само се карахте кой да води бащина дружина и на хората им писна от вашите циркове.