180

Анонимен

преди 1 година

и къде точно са ги приклещили.Руснаците навсякъде имат предимство.Какво точно друсаш?:))))))))

179

Ден до пладне

преди 1 година

От ден до пладне се пускат новини за Путин. Все едно живеем в СССР. Като дойде българския Зеленски (а той ще се появи тази година), ще ви натегне гайките, русофилчета. И ще ви закичи Копейкин отгоре и ще ви бие шута към СССР. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА ЗА БЪЛГАРИЯ!

178

Анонимен

преди 1 година

Споко, германското правителство може да се съгласи да изпрати една рота танкове Леопард. Леопардите може да пристигнат в Украйна, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

177

Анонимен

преди 1 година

Като свърши войната, ще си поръчам от Украйна изгорен руски танк от ebay и ще го "инсталирам" на Драган Цанков да си го гледа спрънджата Мутрафонова.

176

Анонимен

преди 1 година

Споко, Лавров вече тръгна да проси подкрепа чак от Свазиленд. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

175

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата върви с пълна сила. Бавно настройват обществото, че някой ще ги напада. Тоя филм вече го играят 100г :)))

174

Анонимен

преди 1 година

Споко! Норвегия обмисля доставката на до 8 танка "Леопард" на Украйна. До 8 нтанка Лепард пристигат в Украйна и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

173

До Анонимен 234

преди 1 година

Е щом телеграф го пишат, няма начин да не е така. Иначе Лавров отиде да търси подкрепа в Свазиленд и сега вече на запада му е спукана работата окончателно.

172

гейовизми

преди 1 година

"В нея президентът забавлявал приятелите си" - дайте повече подробности как ги е забавлявал.. че те путинофилите и техния вожд, за да са свръхчувствени на тема гейове, значи крият нещо дълбоко в себе си.

171

Анонимен

преди 1 година

До 235 и къде точно са ги приклещили.Руснаците навсякъде имат предимство

170

Анонимен

преди 1 година

То Римската империя ако ще да се връща, Византийската също, ама Александър Македонски ко се върне ще стане интересно.

169

Анонимен

преди 1 година

До 229.Разполага си.Даже миналата година спря да произвежда,а тия дето ги има само ги модернизира.

168

Анонимен

преди 1 година

Шампанско и сълзи е живота ниПияни от любов ще пием цял животДаже да горчи, наливай ми любовШампанско и сълзи ще пием цял живот

167

Анонимен

преди 1 година

До 229Абе добре са ги приклещили украинците, лупат ги в съветските задники на ангро! Та вижда се кое е съветска ***, пределно ясно.

166

Анонимен

преди 1 година

The Telegraph: "Най-доброто за Украйна ще бъде да съумее да удържи сегашните позиции". Ако не успее да удържи тези позиции, Украйна няма изобщо нищо да удържи. Да задържи сегашните позиции на Украйна може да помогне само един човек, и той се казва Владимир Путин. А ако той реши, че Украйна не трябва да ги удръжи - тогава няма да ги удържи, всичко зависи от него.

165

Анонимен

преди 1 година

Москвич с лека картечница и пищов Стечкин, баклуциии съветски.

164

Анонимен

преди 1 година

до 229 А Украйна се надява на 100 немски кочини Леопард 45 годишни. Мухахахахааа...

163

Анонимен

преди 1 година

Ше видите вие кон боб яде ли като се върне Римската империя! Малко остава и римско време се връща, чакам с нетърпение!

162

Анонимен

преди 1 година

До 228.. Зазка с двигател от Трабанче, това е то!

161

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с 23 хиляди танка...Разполага с 23 хиляди депа за скрап, с това разполага великия Съветски Съюз!