280

Ха ха ха

преди 1 година

И защо? Той Путин нали е в бункера. Защо ще пазят вилата му.

279

Нено

преди 1 година

Тия наистина са уникално, неповторимо и безбрежно мaлoyмни - сложиха Панцири на някои покриви в Москва ахахахахах ))))

278

Русомраз

преди 1 година

Така, така! Страхът е голяма работа! :))))

277

Украинец

преди 1 година

Ще натъпчeм зaDницата на някоя гарга с С4 и пак ше го дръннем.

276

Анонимен

преди 1 година

Много интересно , че в новината се посочва са инсталирани системи с-400 край Москва - все едно такива системи досега там е нямало :D

275

Анонимен

преди 1 година

Интересно как е монтирана ? При все , че е на колела/вериги?? Или някой просто е заснел системата в този район и е съчинил история?

274

Във всеки

преди 1 година

момент се знае къде е Путин! А той знае, че ако посмее да направи някаква ядрена глупост, първата US бобма ще е мине през неговия прозорец. За тва и не е посмял да го направи до сега , няма и да посмее!

273

Анонимен

преди 1 година

С тия пари за ПВО на няква си вила, могат да направят ПВО на болници, училища и детски градини. Друг е въпроса колко работи това ПВО. Те винаги са се интересували от вожда, не от хората.

272

иииии

преди 1 година

Краварката е в левият ъгъл.

271

хаха

преди 1 година

И новината е според някакъв опозиционен сайт. Била забелязана Панцир, смята се, че в района нямало военна инфраструктура. Всичко е на наглосаксонски принцип - хайли лайкли. Но и така да е, Русия няма ли право да си защитава президента както сметне за добре? В САЩ как е, сикрет сървиз едва ли не влизат с Байдън в тоалетната.

270

ТВ

преди 1 година

Това подло и страхливо същество защо не отиде да инспектира окаяното състояние на предните линии на фронта?

269

Z

преди 1 година

Украйна търси ПВО за да пази хора и електоцентрали, Русия пази на Путин вилата.Я сега да видим, кой за какво се бори и какви приоритети има.

268

Анонимен

преди 1 година

Монтирайте ПВО и на външната тоалетна, дето е на 200 метра от вилата!

267

ХЕ ХЕЕЕ

преди 1 година

''Специалната 10-дневна операция'' на шаш..вия дик...атор продължава вече година. Резултата е: тотална изолация на Руzzия, 120 000 убити руски момчета, 3200 танка за скрап, корабля Масква на дъното, иномиката на Раша е през колапс. Вова се крие в бункера. Но според рашистите всичко върви по мед и масло :D :D :D

266

Жуков

преди 1 година

Много танкисти сте се събрали но си нямате хал хабер от танк.Тези леопарди 2 с едно РПГ-7 за 500 лева стават на скрап.Ще и видите сайра в скоро време но да не повярвате на укристан как един танк е станал призрака на Бахмут хаха!!!

265

Русуфилчо

преди 1 година

В Русия ако си дребен бакшиш ама си верен на партията може и Ген. Сек. Да станеш , после вили, дворци, яхти , Волги , Лади, яхааш мечки...Ехаааа искам в русия

264

Последният попиканец

преди 1 година

Кога ще мобилизират Путин и ще го пратят под Бахмут да защитава "родината" си.

263

Бай Баяни

преди 1 година

Да монтира,той и Кримският мост беше с най-съвременна защита пък го гръмнаха.

262

анонимен

преди 1 година

И Кадафито убиваше с лекота, но накрая и него убиха, даже и го изнасилиха, собствените му поданници!

261

Пич

преди 1 година

"един от любимите дворци"?! Не е очудващо, че от време на време се появяват такива като Путин, такива тарикати винаги ще има. Очудващо е как този клет народ толкова години кълве на една и съща кукичка. Яд ме е на руснаците, имат потенциал да се превърнал в лидери в световен мащаб, но от мързел и от липса на правилни политики са в калта от много години. И ще продължават да са на дъното така като гледам как се развиват нещата. Жалко ...