192

:)

преди 1 година

:)

191

Анонимен

преди 1 година

А аз пък виждам как отчаяно се надявате на някакви свършвания на оръжия,щото запада почна да ви реже и нищо друго не ви остана.Сега чакаме да няма ракети евентуално Путин да е болен от рак или пък Русия да фалира.Като почнеш да губиш,почваш и да се надяваш на всичко.

190

Анонимен

преди 1 година

До колкото знам и на Украйна също мунициите вече им стават кът.

189

хехе

преди 1 година

голям бой ги чака тези украинци... поръчах пуканки и ...чакам!

188

Анонимен

преди 1 година

Вижда ми се изключително отчаяно да използват ПВО-то си за наземни цели. Звучи ми нещо като: "свършиха мунициите и почнаха с камъни."

187

Анонимен

преди 1 година

До дядо Йоцо гледа.Пазят ги за новата доставка на оръжия от запад.За тия цели,които се поразяте сега не им трябват скъпи ракети.

186

Анонимен

преди 1 година

До 194.С-300 и С-400 не могат да прихващат малки цели като дронове.Вземи се ограмоти малко.

185

Анонимен

преди 1 година

Те затова украинците успяха да бомбардират с дронове летищата на стотици километри от границата си. Защото знаят, че руснаците си опукаха ракетите от ПВО за да поразяват наземни цели и няма с какво да си защитават небето вече.

184

НЕ ПВО НА

преди 1 година

Украйна,а на евроц.рвулите ПВО-то.Те техни оръжия вече нямат,всичко е от парата на простия европеец! И вземете го проумейте деградирали нещастници,гледащи само бтв и нова най-порнографските телевизии в Бг.

183

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Руснаците опряха до там да използват зенитните си ракети за наземни цели, при което дават голяма неточност. Какво стана с Искандерите и Калибрите?

182

Бай Дрън

преди 1 година

Искам да обобщя ситуацията, която се представя на Запад. Оказва се, че Русия е подпомагана от Иран и Северна Корея, а България осигурява 30% от боеприпасите и 40% от горивата за Украйна. И какъв е изводът? И за дилетантът е ясно, че реално България воюва срещу Северна Корея барабар с Иран. Това излиза от глупавитe писания на ДВ и други малоумницци от подобни пропагандни центрове. Честно казано, вдигат ми самочувствието, как България изнася войната срещу Северна Корея.

181

Анонимен

преди 1 година

До 178.Значи Зеленски плаче за танкове,а американците си пазят"технологията" и за това е виновен Шолц.

180

Бай Дрън

преди 1 година

Когато почна войната в Сирия, германците не знаеха почти нищо и се налагаше да се информират от български сайтове. Говоря за българите в Германия, които бяха реално слепи за това, какео става в Сирия. Сега тръгнали Дойче Веле да ми обясняват тактиката на руснаците. Смях.

179

дрън-дрън

преди 1 година

Ракетите им свършват от март 2022 насам. Останалото няма да го коментирам, защото е пропаганден евроатлантически буламач.

178

Жуков

преди 1 година

Абе все свършват на руснаците ракети от Северна Корея снаряди взимат от Камчатка последно от това британско разузнаване ще докарат моржове специално обучени да носят мини пълни лъжи и *** пропаганда от нацистко управление.Вижда се че НАТО се чуди и мае от къде да ги снабдява защото ако укрите имат все още останало нещо е къртецница Максим соколов.400 хиляди националисти са загиналите и все побеждават тези надминаха Гьобелс по лъгане и пропаганди

177

Анонимен

преди 1 година

До Номад Точно така Зеленки и Кулеба ще изметат и последния руски окупатор от Украйна.

176

Номад

преди 1 година

Вярно е че руснаците посегнаха на резерва. Тези са последните ракети и куршуми. Лично зеленски и кулеба са ги изнесли от складовете а днес започват да метат

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 191 Смисъла е че като няма риба руснака ще яде жаби.

174

Анонимен

преди 1 година

Да С-300 може да използва и по земя, но какъв е смисъла от такава ракета при все че бойната им част е изключително малка? Това е преекспонирано от западната пропаганда .. все едно ,че на русия са и свършили ракетите

173

Русия ослепя

преди 1 година

Русия не разполага с добро разузнаване и това беше причината да си опука ракетите по невоенни обекти. Неочаквано най-модерният военен разузнавателен спътник изстрелян преди няколко месеца не успя да влезе в орбита и изгоря в атмосферата, а други разузнавателни спътници изведнъж престанаха да работят.