104

Пак казвам и

преди 1 година

Хапчетата редовно да се пият и без излишно пеене-най късно до в други ден Киев ще е превзет и руската армия ще е в центара на Париж, като преди това ще е прегазила всичко и всички по пътя си. Няма никакво съмнение. Не 100..... 1 100%

103

обективен

преди 1 година

След първия пуск на само една от ракетките "Циркон" ,"Сармат" или "Посейдон" /по избор ,без значение какъв/ ,войната на джендърска Европа ,демократична Кравария и пушечна бандеровска Уссрайна с правоверна Русия, ще приключи.Факт.Колкото по-скоро ,толкова по-добре.Че ми омръзна да хрантутим обилно пияните укри , и да събираме капачки за българските деца.По волята на наглите кравари.

102

Зеленски

преди 1 година

Аз капитулирам от 11 месеца. Скоро ще има големи изненади на вссточния фронт. Гледайте театрото. :)

101

Анонимен

преди 1 година

До113 те в тия села,където се окопа украинска армия се губят най-много войници.Руснаците не са глупави,първо разчистват с артилерия и след това атакуват.Глупав е тоя,който си мисли,че като се е скрил в една къща и всече това е бункер.Няма изобщо да се нала да се стига до Киев.Още един Бахмут и няма да има кой да се съпротивлява.

100

неразбрал

преди 1 година

Моля някой дженди-укрофилец да ми обясни: Как точно си представя приближаващата сигурна победа на укрофашагата-евреин Зельо над Русия?

99

Напръцкун Кихаев

преди 1 година

А с онзи козо.... - любител Рамзан Кадир чок сеир какво стана.Него няма ли да го дават пак да се посмеем:)))

98

Кирилски

преди 1 година

Мда, гледам друзята тук квичaт че видите ли ей го поредното село дето са завзели вагнеровци магнеровци. Имаше едно пък дето квичеше как ей сега руснаците ще превземат Николаев. Друзя така да киев скоро няма да стигнете. А пък харковския сценарий където руснята бягаха през глава може да се прояви във всеки един момент на всеки един фронт.

97

Патриот

преди 1 година

Сега..... руснаците като дотаркалят пред Киев ароматите и Посейдон и те и най много до довечера Зеленски ще е капитулирал. 100%най късно утре сутринта

96

Анонимен

преди 1 година

До 109.Е нали бяха от ДНР преди време.Кой ти вярва на измислено видео.Аз съм виждал и как се свалят руски самолети,ама то било на игра и как се унищожава руски танк,ама автора на видеото направи грешка и се видя,че на оръдието на танка има жълто и синьо.

95

Такива мити работи

преди 1 година

Мда оня ден в запорожието някой руски командир решил да се направи на велик и да се издигне по-бързо, та наредил вперед на 2-3 роти чмобики. Резултата - няколко човека са успели да се изтелят обратно живи.

94

Анонимен

преди 1 година

Войната трябва да продължи колкото се може по-дълго за да бъде изтребена бандерофашистката craH и наемниците от Франция, Белгия, Полша, Румъния, САЩ и др., които не са нищо друга освен фашистка craH!

93

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 година

Абе друзя видяхте ли видеото в телеграм на група бойци от ЛъйНъРъ - молят се на кадиров да си озапти бойците, защото ги грабели и насилвали на фронта. Знаех си аз че pyснята винаги е обичала да поема pязана наденица в името на руския мир, ама чак пък такива любители да сте не предполагах. Ха-ха-ха-ха-ха

92

Анонимен

преди 1 година

До 89.Защо пишеш глупости.Нали руснаците се изтеглиха от Херсон точно,за да запазят живота на войниците.На все умен човек му е ясно,че Херсон с тая река лесно ще се превърне в Сталинград.Виж обаче Зеленски упорито настоява да се пази Бахмут и Соледар,и дори не поиска да си прибере телата на войниците.Сега с 20 камиона руснаците се опитват да му ги изпратят

91

Анонимен

преди 1 година

По данни на беларуската гранична служба в момента повече от 17 000 украинска и 3700 полска фашистката *** са съсредоточени директно на границите на Беларус.Укр.пол.тел.кан. пишат, че Залужни е докладвал на Зеленски за постоянния ръст на отказите на младши и средни офицери да отидат в Бахмут.Зачестиха случаите на дезертьорство и неизпълнение на заповеди, което се отразява на цялата дисциплина в армията.Главнокомандващият изисква публични наказателни дела,за да се овладее ситуацията,преди да се подготви контранастъпление.

90

Анонимен

преди 1 година

вагнеровците превзеха Клещеевка и сега напредват към Часов яр - скоро Артьомовск ще бъде напълно обкръжен

89

Анонимен

преди 1 година

Базирайки се на позиции в освободеното село Клешчеевка, вагнеровците напредват към село Красное (сега наричано Ивановское). Превземането на Красное ще отреже пътя към Бахмут.

88

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и Соледар. След освобождаването на село Краснополе, северно от района на Сол в Соледарско направление, бойците на Оркестъра напредват към село Раздоловка, пробивайки нови отбранителни линии на фашистката ***. На запад от Соледар музикантите се бият за село Красная гора и село Парасковиевка. В Бахмут се работи в частния сектор в североизточната част на града по улица Совхозная. На изток, напредък и боеве на улица Патрис Лумумба. В югоизточната част на града в Забахмутка секторно прочистване в частния сектор.

87

Анонимен

преди 1 година

В посока Луганск руските войски се опитват да се придвижат към Стелмаховка. Челни битки в Новосьоловски. Цената на успеха и за двете страни е контролът върху участъка от магистрала Н-26 и ж.п. Двете транспортни артерии отиват към Сватово.

86

Анонимен

преди 1 година

Югозападно от Бахмут ЧВК Вагнер провежда щурмови операции в района на Предтечин, за да достигне участъка от магистрала H-32, която свързва обсадения град с Константиновка. ВСУ нанесоха артилерийски удар по Курдюмовка. Бойците на Вагнер също се опитват да пробият отбраната на фашистката *** в източните покрайнини на Бахмут и на север в района на Червената планина. След превземането на Краснополовка ЧВК Вагнер атакува в посока Роздоловка. Настъпват и към Весьолое.

85

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo:На Донецкия фронт руските витязи обстрелваха укрепените райони на фашистката *** в Маринка, Красногоровка и Авдеевка. На земята те атакуваха в посока Первомайски и Новобахмутовка.