124

Анонимен

преди 1 година

До Ленин,е вие цяла седмица сънуват леопарди,тигри,шуми и всякакви животни от Африка.Ама се га се разбира,че американците ви дават култура да хванете Африка за ....

123

Байдън

преди 1 година

до 142 Спокойно, момче! Ще се бием до последния украински фашист пък после ще му мислим.

122

Анонимен

преди 1 година

И като братушките избият украинските фашисти с какво леля си ще се бият краварите колкото и оръжия да дават на наркомана? А? Кажете бе, кравари у форума?

121

юбералес

преди 1 година

Нерде Бахмут, нерде Берлин. Още чакам изгниването на капитализма, замръзването на Европа и падането на Киев.........и нормален руски автомобил. Скоро ''руски автомобил'' ще стане оксиморон.

120

Попи-ту:)))

преди 1 година

:)))... Апчаата да си сръбни:)))

119

СССР

преди 1 година

Путин не разбира ли, че "укронацитата" се бият на съветска обнародвана територия, тоест са навлезли в Матушката. Резил за РазПутин.

118

Анонимен

преди 1 година

До 134 като гледам сега той ви съветва.Пък като свърши войната ще видим кой как е разбрал съветите .

117

Анонимен

преди 1 година

До до тодор жвков - Изразявай се така че да се разбира какво искаш да кажеш.

116

Анонимен

преди 1 година

До 130 Точки така са направили,ама после пресметнали,че танковете им харчат много гориво и са се разбрали с украинците,че горивото е по скъпо от някакви си там войници.Стига лъгахте не ви ли омръзна.Разбирам,че на някой не му е приятно да губи,ама ставате жалки.

115

до тодор жвков

преди 1 година

Това беше добро! Втора операция "Шок и ужас", а? Абе откъде ви намират такива в Посолството, направо не знам:)

114

Анонимен

преди 1 година

До обективен - Много си нервен по спокойно със заканите, те за твоя кеф ще рискуват , нали ще изгорят като мухи .

113

тодор живков

преди 1 година

САЩ са предложили на украинците да им помогнат по сериозно , но те искат сами да си извоюват свободата .Американците предлагат операция " ШОК и УЖАС " след която рашка ще бъде напълно парализирана на украинска територия , а ако продължат да се зверят и да лаят ще има още кютек .

112

Анонимен

преди 1 година

Нещата в Незалежная не отиват на добре за НАТО. Но то се очакваше, няма изненади:)))))

111

:))) Е па пак казвам

преди 1 година

:))) Е па ЩЕ ЩЕ Ще - много ясно че ще.... има руска салата с водка и селйодка и съответно и пресен хумус за украинска почва.:)))кккк

110

Анонимен

преди 1 година

Като искате да изгоните руснаците хващайте автомата и на фронта.Тук всеки може да бъде герой .

109

Анонимен

преди 1 година

То хубаво пишете тук,ама що някой ме отиде в Бахмут и Соледар пък после да разправя как трябва да се подкрепя Зеленски.

108

Анонимен

преди 1 година

До 120 и кога ще я отплувате тая река и ще напреднете към Крим.Хердон никога не е бил важен от военна гледна точка.Сега там руснаците си обучават артилеристите,а украинците се чешат там където не ги сърби и се чудят к'во стана.Една от бригадите,която ликуваше за Херсон,91-ва беше преместена в Соледар и сега е напълно унищожена.

107

До Пак казвам и

преди 1 година

Стига сте сънували този Киев. От една година го превземате с ЩЕ. ЩЕ го превземем за 3 дни, ЩЕ завладеем Украйна за 7 дни, ЩЕ стигнем до Берлин, ЩЕ победим, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ,... Ей, това бъдеЩЕ време, за нищо го нямате. ;)

106

Анонимен

преди 1 година

Бе що така руският голтак беше изритан от ДНР и ЛНР и то на 35км от границата с голташка Русия?! Как се водят боеве в сърцето им, нали бяха част от РФ?!

105

Бучинов

преди 1 година

Тук друзята развиват теории как никой не поддържа зеленски, как почти всички украинци мечтаят за руския мир. Друзя всичко това се видя много добре в Херсон, след като руснята заразяха тази своя "законна" територия , херсон бе залят от море от хора веещи синьо жълт флаг. Толкоз по вашите дерзания.