29

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 10. За какъв стандарт ми говориш. Ходят в Беларус да пазаруват и да зареждат гориво. Още ползват ел. енергия от Русия. Нищо не произвеждат. Те не знаят на кой свят се намират, ти ми говориш за стандарт.

28

Анонимен

преди 1 година

Балтийските страни да не си забравят историята, че нищо добро не ги чака. Справка - Украйна.

27

Анонимен

преди 1 година

Откакто западняците откраднаха тези руски територии - трите измислени балтийски държавици и се опитват да ги германизират, там върлува най-голямата мизерия и бедност в Европа и населението се изнася от глад , безработица и се обезлюдяват. Добре, че е наблозо Белорусия , да си пазарят евтино от там и не умират от глад! Върнете откраднатото на руснаците, фашисти!

26

Анонимен

преди 1 година

Литва трябва да се върне в Русия за да има и директна връзка от север между ЕС и Русия, даже трите новоизмислени балтийски републики трябва да се върнат в Русия, а не да ми създавате трети Хитлеристки райх тихомълком , явно или тайно и чрез грабеж на руски територии!

25

Анонимен

преди 1 година

Литва трябва да се върне в Русия за да има и директна връзка от север между ЕС и Русия, даже трите новоизмислени балтийски републики трябва да се върнат в Русия, а не да ми създавате трети Хитлеристки райх тихимълком , явно или тайно!

24

Анонимен

преди 1 година

Балтийските държави и част от Скандинавието са руски територии и част от Русия, които бяха откраднати и заграбени от западните държави неотдавна и по същия начин ги фашизират и германизират, а те без Русия , ще умират от глад и студ, там е и най-бедната държава - Литва, чието население след излизането им от Русия е намаляло с повече от половина и се е превърнала в порка мизерия, те си пазарят и стоки от Беларус, защото са по-евтини и качествени, за да не умират от глад и студ!

23

Анонимен

преди 1 година

Страха е по-силен от трифазния ток,кой ще се занимава с тия.

22

Анонимен

преди 1 година

Който веднъж е сърбал попарата на руското робство не ще и да чуе вече.Рускии мир е най-голямото тресавище и месомелачка за прогресивните хора.

21

Войко

преди 1 година

Ахахахахаха, абе тези измислени "държави" - джуджета какъв натиск и върху кой могат да оказват освен Косово ?! И какви са тези "модерни" немски танкове като са към 50 годишни?!

20

сашо

преди 1 година

Това е по скоро казано от Световното зло наречена Америка. Под предлог уж те искали тоя Империя на лъжите , Империя на зелената хартия, Империя на злото тая престъпна *** събрана от кол и въже от авантюристи престъпници и убийци докато съществува !--- Светът няма да има ни мир ни спокойствие.

19

Адмирации

преди 1 година

Литва, Латвия, Естония, Финландия, Полша, Украйна и Молдова, са изцяло изкуствени държави, създадени и реализирани от или след Руската Империя!

18

Банкеръ

преди 1 година

То след *** са те на ред та затова вият на умряло.Поляците и те могат да си пратят танковете и като им дойде реда да нямат и да пуснат Варягите да идат в Берлин без съпротива.Германците пък ще пратят на фронта бежанците,които сега приемат.Дали обаче трето поколение безделници ше се навият.

17

Анонимен

преди 1 година

До До 1защото е глупав

16

Курника

преди 1 година

Винаги когато чуя за Балтийските страни се сещам само за пияници

15

Анонимен

преди 1 година

"Естония допринася за подпомагането на Украйна, като отделя 1% от своя БВП, и призоваваме другите държави да направят същото. Това ще има значение"...................Тъкмо се чудех къде да си харчим излишните милиарди сега след като сме си оправили държавата и тоя ме светна да сме ги хвърляли на вятъра.

14

Анонимен

преди 1 година

Трибалтийските умирати искали да победят страха от победа над Русия. Страх ги било да победят Русия ли?

13

Анонимен

преди 1 година

Тези и трите въшки,подобие на държави. Бил съм и в трите,скъпо и тъпо. Народа озверял,чуди се толкова години как да оцелее. Масова миграция.

12

Само да кажа

преди 1 година

Ако войната се развиваше в Балтийските Държави,и България щеше да пледира за повече подкрепа за тях.Какво ни боли фара нас българите,що се случва във Балтийските Държави.Ама когато в съседа ти гори огън,трябва да си *** да му изпращаш туби с бензин.нали твоята къща ще се подполи по някое време.

11

Фашиски кучета

преди 1 година

В тези републики се празнуват и почитат фашиски те отряди на СС в Украйна също.

10

Анонимен

преди 1 година

До 5....Тези Балтийски държави имат най високия стандарт на живот който се постига с много добре уредени държави и с нулева корупция За разлика от Русия и България .Така че ти нямаш думата да ги назоваваш ,,нищожни"..Нищожен си ти.