8

Анонимен

преди 1 година

Имат само 6 000 000 долара годишно разходи за "сигурност". Отделно на прос_такесата са й нужни поне 2 000 000 годищно за парцалки, за да може да ходи на "благотварителни" рандевута и да пръска "съпричастност" за "малките хора". Чех_льо трябва да заработва колосални суми, пък и нищо не умее. Та също. Що да не пишат/плещят глупости за най-известното семейство в света, след като има кой да им купува лъжите.

7

Анонимен

преди 1 година

Айде, още една Гугъл преводачка се изявява като писач в тая медия. Закривай!

6

Анонимен

преди 1 година

Да се почеше по макарите и след това и той да напише едни мемоари, където обяснява как децата му са от коняря и за нищо не стават. Така де, Холивуд иска скандали, иначе не може да диша.

5

ПроСоТо

преди 1 година

тия накрая и жъ са изпонабият,ако са не изпотрепат ...Ромски табиети...И всичко заради мекушавостта на Хараламби и дивата агресивност на африканката...За сега тя печели по точки,но...не бих се учудил скоро да й се стъжни..

4

Анонимен

преди 1 година

Тез и те не знаят за какво съществуват, че се уляха да ни занимават с глупости. Какви крале са тези, като нямат грам власт? Театрални фигури, които се правят на маймуни, щото така им наредили. Евреите отдавна им взеха властта.

3

Анонимен

преди 1 година

Тезу тримата *** и амсалаци нямат оправия. Дъртата ги държеше изкъсо и нямаше големи излагации, но сега заобиколени и от три прости жени, само надолу. Само се чудя на тези англичани? Какво толкова им се радват и ги хрантутят стотици години. Явно са тотално по-дебелни и от тях.

2

Анонимен

преди 1 година

Чарлз и Камила създали тези " засрамващи" ситуации и сега Хари им е крив. Камила да не беше се мешала в кралското семейство, като иска да мислят хубави неща за нея.

1

Анонимен

преди 1 година

А синовете му дали не са били възмутени и разстроени от хойкалото Чарлз, сменил Даяна с Камила...