Снимка: БГНЕС

Крал Чарлз III е възмутен от малкия си син - принц Хари.

А причината - нещата, които Хари е написал в мемоарите си "Spare" за доведената си майка и съпруга на Чарлз - Камила.
 
Източник на "Us Weekly" казва, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.
 
"Чарлз е разстроен. Той е ядосан и възмутен, че Хари е дал гласност на толкова много засрамващи и вредни твърдения и това го е поставила в ужасна позиция с Камила, разбира се, сега, когато тя е въвлечена в уравненията. Това наистина мина границата по повече начини, не само по един, но има толкова много ужасни коментари и разкрития от Хари, че баща му не знае от къде да започне. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне спрямо семейството си, поне така се надява. Но той няма да настоява или да се извинява", обяснява източникът.
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 месеца

Имат само 6 000 000 долара годишно разходи за "сигурност". Отделно на прос_такесата са й нужни поне 2 000 000 годищно за парцалки, за да може да ходи на "благотварителни" рандевута и да пръска "съпричастност" за "малките хора". Чех_льо трябва да заработва колосални суми, пък и нищо не умее. Та също. Що да не пишат/плещят глупости за най-известното семейство в света, след като има кой да им купува лъжите.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Айде, още една Гугъл преводачка се изявява като писач в тая медия. Закривай!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Да се почеше по макарите и след това и той да напише едни мемоари, където обяснява как децата му са от коняря и за нищо не стават. Така де, Холивуд иска скандали, иначе не може да диша.