24

До SS

преди 1 година

Споко бре, ние при другарете през 80те стоехме на тъмно и студено. Нещо различно?

23

Анонимен

преди 1 година

Европа на Съветите и Европа на комисарите - това са Европейският Съвет и Европейската комисия. Европейците копираха Съветския съюз. А Русия я е яд, че излезе от Съветския съюз през 1991 година.

22

Анонимен

преди 1 година

Европейският съветски социалистически съюз все повече ми харесва.

21

Анонимен

преди 1 година

Преминава на дърва.

20

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ,ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ,ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ СРАМ НИ Е ОТ ВАС,СРАМ НИ Е ОТ ВАС,СРАМ НИ Е ОТ ВАС !!...

19

Грета Тунберг

преди 1 година

И сега когато вдигнаха с безумието си цените така че хората да не могат да си плащат сметките, откъде надценка в таксите, за любимите ми еко проекти за спасяване на Планетата? Затвор за германците които се върнаха на въглища и дърва!

18

Анонимен

преди 1 година

Европейският път на Европейския съюз, е пътят на социализма и икономическата взаимопомощ. Нашите алчни работонаематели и власти са опозиция на Европейския съюз. Те искат дивият капитализъм да управлява с камшик и куршум. Запада ги бие и обвинява в корупция и геноцид над народа. За недоволните работонаематели и власти има отлични условия на истински капитализъм в Африка, Индия, където могат да прилагат идеологията си на робство и експлоатация и корупция.

17

Анонимен

преди 1 година

До 1944 година има волове и дървени рала, жените са раждали на нивата, работниците в градовете са гладували. Ток и вода - само за двореца и буржоазията в София. Техните внуци днес ни казват, колко хубаво е било техните фамилии да командват във фашистки режим от 1923-1944 година. Да убиват социалисти и комунисти, да плащат за главата на антифашистите, да палят къщите на антифашистите. Фашизмът в Европа се появява през 1922 година, българските фашисти го копират от Италия веднага следващата година

16

Fool

преди 1 година

До Fena като почнете да ги пишете тези и започвам да плача за училището и историята. Хвани прочети преди да пишеш простотии. В България след 1945 се развива само тежката промишленост, като част от плановата икономика. Както всички видяха е гениален начин да съсипеш една държава. България е започнала индустриалната революция много преди да дойдат съветите буквално в нейното начало. Всички виждаме дори и днес "успеха" на Кремиковци и другата тежка промишленост. *** народ, слаба държава...

15

Fena

преди 1 година

До 24. 1944 година БГ е била една селска държава с каруци и волове. Нямаме нито технологии, нито заводи, нито техника, нито ресурси, нищо! За златото, ще питаш Индже войвода, не знам.... Още може да отидеш и да видиш до с.Веселиново първият трактор в БГ. Руски. Всичко е руско - методите в образованието (Макаренко), здравеопазване (Семашко), 100% руска военна техника, 100% руска енергийна инфраструктура... Сега един ремонт на Чаира не можем да направим сами, ама сме били "окупирани!" Прости сме!

14

до 22

преди 1 година

В цял свят скочиха цените на петрола, газа и електричеството. След като Русия започна войната. По добре скъпи енергоносители, отколкото да се позволи на страната агресор да победи и да нападне и други страни. Мерките на ЕС са за да няма Русия пари за война и да напусне Украйна. Грешките спрямо Хитлер не бива да се повтарят спрямо Путин.

13

Анонимен

преди 1 година

Изпитвам голямо недоверие към ЕС. Не мисля че са способни да решат смислено каквото и да е. Днешното положение с цените на енерго-източниците и инфлацията е заради решения и глупави политики тъкмо на ЕС. Отчайващо е... Държавите не могат да решат нищо самостоятелно. Евро комуната следва да се саморазпусне.

12

SS

преди 1 година

Въоръжавайте се ! Всяка изминала година става все по зле ! И по зле ! Никой от ЕС не ви мисли доброто ! Мислят как да ви вземат парите или да ви поробят с кредити ! Не вярвайте на никой ! Бг не е независима страна от момента на присъединяването си към ЕС ! Скоро ще тръгнат милиони климатични мигранти ! Ще настане хаос !

11

Анонимен

преди 1 година

Много е просто, за домашните потребители регулиран, а не свободен пазар на електроенергия. Те не печелят пари и нямат възвръщаемост от ползването на електроенергия у дома, затова цената трябва да е не само стабилна, а поносимо ниска.

10

SS

преди 1 година

Така ще го реформира ,че на тъмно и студено ще стоим ! До каквото са се докоснали Брюкселските меки китки -всичко става .....?

9

ПроСоТо

преди 1 година

е нали уж "социализъма" имаше един основен порок-че държавата са намесвала в правилата и битието на битите,а сега се оказва,че евродембелите прилагат СЪЩАТА тактика ?!..Е,тогава възниква въпроса:..-Оти рипкахме по площадето и крещяхме "кой не рипка е .." ?...Защо продължаваме да "обвиняваме" социализма за практики,които се използват И СЕГА в "Семейството на еврапейския съюз" ?.."Регулаторните механизми" НЕ са "срам" !...Срамотата идва от това,че някои ги използват,но обвиняват ДРУГИ,че са ги изп

8

Анонимен

преди 1 година

Цяла централна и източна Европа са славяни и славянски държави, да кажете да спрем връзките с Русия е същото, като да забраните на някой да си говори с братята си и сестрите си и да излива омраза(русофибия) и пропаганда срещу тях, откъде накъде? Не стига , че им окрадохте териториите на руснаците, ами сега и това, сега вредят и на нашите държави икономически!

7

Анонимен

преди 1 година

Тъй, тъй! Освободете цената на електроенергията от тази на газа, за да може по-късно, когато цената на газа падне, на електроенергията отново да се вдигне! Ама не са ли умни, кажете ми...

6

Анонимен

преди 1 година

Пак пропаганда и криви сметки, връзките с Русия не могат да се прекъснат, защото не ни е изгодно да ги прекъсваме и да си вредим сами непрекъснато, освен това, Русия също е част от Европа, вие да не сте нещо повече от тях? Откъде накъде ще си вредим на енергетиката, икономиката, селското стопанство и т.н. , само защото на някой му е щукнало да ни спира търговията и връзките с Русия, без никаква логика? И откъде накъде ще сблъскавате брат с брата, че ние сме родини с всички славяни, това е да заб

5

Анонимен

преди 1 година

Пак пропаганда и криви сметки, връзките с Русия не могат да се прекъснат, защото не ни е изгодно да ги прекъсваме и да си вредим сами непрекъснато, освен това, Русия също е част от Русия, вие да не сте нещо повече от тях? Откъде накъде ще си вредим на енергетиката, икономиката, селското стопанство и т.н. , само защото на някой му е щукнало да ни спира търговията и връзките с Русия, без никаква логика? И откъде накъде ще сблъскавате брат с брата, че ние сме родини с всички славяни, това е да забр