24

999

преди 1 година

Другарят Сталин ги направи македонци ПО ИМЕТО НА ЧАСТ ОТ ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ/ ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ Е В ГЪРЦИЯ И В БЪЛГАРИЯ ДНЕС/ ЗА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ПО- СЛАБА. НИТО ЕДНА ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЕ ИСКА СИЛНА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВА, ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА ГИ ВЛАДЕЯТ ПО- ЛЕСНО. ЕЛЕМЕНТАРНО Е!

23

Анонимен

преди 1 година

Заместника Министър е от партия ИТН. Родена е в Сандански и е с образование Микробилог( предплагам,че е завършила и Биология).Сега трябва да търся в научните списания или в учебниците ,какво е общото между Микробиологията и Външната Политика.Няма никаква логика, засега. Е все ще открия някаква филосовска вързка. Другото което трябва да открия е какво е общото между Радев и ИТН.Тук вече няма никаква логика.А интервюто е точно това-Ние за нищо не сме виновни(като в детската градина).

22

Анонимен

преди 1 година

Някой да помогне! Изпратете ни оръжия! РСМ иска да ни нападне и превземе! Къде е ЕС, ОСАД? Превръщаме се във втора украйна! Поздрави на колегите лт ДанС!

21

Анонимен

преди 1 година

Точно тази девойка беше на първите редици, когато подписаха предателското махане на ветото, чии интереси обслужи е ясно, не и българските

20

Анонимен

преди 1 година

Македонците ли говорят български, или българите говорят източно-македонски диалект и го наричат български. Дори второкласници в която и да е държава по света знаят, че пра-българи на хан Аспарух бяха туркоезично племе.

19

Барселона

преди 1 година

Никакво придвижване напред за старите българи...Мразенето на българите е Държавна политика в РСМ...

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23Май не следиш световните тенденции в дипломацията? Посланичката на Украйна в България е сексоложка.

17

Анонимен

преди 1 година

Кратък (збит) преразказ на изказването на Микробилога (Заместник Министър на Външните Работи). Всички друго са виновни, Ние не и от нас нищо не зависи.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако не сте българи, защо тогава говорите български, маймунчета глупави?

15

Анонимен

преди 1 година

Тази е човек на ИТН.Как е назначена за заместник министър от Радев? Освен това е микробиолог. Много странно. Микробиолог е специалист ,който се занимава с изскедване *** бактерии,вируси и ***.Какво е общото между нея и външната ни политика.Е затова ще сме зле.

14

Квантов механик

преди 1 година

Някой знае ли защо в чужбина някой като срещне българин веднъж, само срещу вероятността да го срещне втори път започва да изучава всички видове бойни изкуства, боравене с всеки вид огнестрелно и хладно оръжие - от пистолети и гаубици до саби и мечове и винаги ходи въоръжен с чифте пищови, препасан с ятагани на кръст, нарамил тежка картечница и моторна резачка, огнехвъргачка под едната мишница и сандък ръчни гранати под другата? Някой да ме просветли по тази тема?

13

Алекс

преди 1 година

Арна е министърката.

12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Пред нас едно, а там друго. Само ни замазват очите. Така е, като премахваме предварително ветото. Сами им отворихме вратата да ни разиграват като коне.

11

Анонимен

преди 1 година

Абе все другите са виновни. Така ми звучи това интервю. Ние нямаме никава вина и нищо общо.

10

Бг

преди 1 година

На снимката Емили с тротинетката ли е???

9

Бай Дрън

преди 1 година

Спокойно, ПП пак ще бъдат инсталирани и всичко ще се оправи с преговорите ;)

8

Офффф

преди 1 година

Българите са много прости. Взимам македонски паспорт и война срещу българия

7

До 6

преди 1 година

По начина на изразяване се познава колко си изостанал в 19ти век!!! Засрами се!!!

6

тапаци

преди 1 година

Айде стига сте крякали!!!

5

ДДТ

преди 1 година

Никакви отстъпки повече за титомакедонците! На България е нужно националноотговорно управление,което да следва твърда линия с точни дати за изпълнение на договорености с други държави. По-важни са правата на българите в Македония,отколкото някакъв "Шенген", който тече от всички чешми. Стига навеждане пред еврочиновниците,видяхме ги колко струват, с големия куфар татко да носи европачките на мама! Ай,..ктир!