64

Чичо

преди 1 година

Шенген, менген, това не ги засяга. А как иначе. Комитите им е малко да им дадат свобода, веднага ще поискат да станат войводи.

63

Реалист

преди 1 година

РСМ е страна управлявана от антибългарски зомбита, а и повечето от хората там са зомбирани от промиване на мозъци. Това е изключително опасно за сигурността на България. Не бива да бъдат допускани до ЕС. Това ще озакони огромна измама, което не би трябвало да се толерира от европейските ценности. Бог да пази България!

62

Анонимен

преди 1 година

Незабавно да им се отнемат българските паспорти, такива добитъци не бива да се допускат до Европа.

61

Българин

преди 1 година

Македонците ги измисли Коминтерна.Даже по едно време принуждаваха хората по Благоевграфско да се пишат македонцо.Това с вещото ръководство наГ .Димитров руски възпитаник ,проводник на дивия руски комунизъм

60

Киро жокера

преди 1 година

Въшлива русия прави всичко възможно да сме скарани с македонците русия винаги е била враг номер едно на България

59

Костадин Костадинов

преди 1 година

Скоро Възраждане ще управлява! Скоро ще ви върна Македония, защото Аз съм Костадин I Велики Антиваксър Демагог, после България ще е на три морета и всичко това скоро! За разлика от ИТН Аз ще ви построя космодруми ще изпратя космонавти в космоса! Чудя се как ми вярвате?

58

Иванов

преди 1 година

Ами да толкова е просто да приемат правилата които не сякаш членка е приела да спазва и да ги спазва

57

Това е целта

преди 1 година

На ЕСЕС да скара всички братски народи.ДЕЛИ И ВЛАДЕЙ.ВЪН ОТ ЕВРОПУМИЯТА

56

Анонимен

преди 1 година

България направи така ,че най-приятелската държава Македония да я мрази.Браво на великите Български политици и историци.

55

Я, па Я

преди 1 година

Какво се очаква от управници отгледани и закърмени с московските идеи. Мин. председател ЗКПЧ и президент путинист. И в Скопие и в София конците се дърпат от Москва. Сега и двете столици ще се надървят и ще стане международен скандал съответно провал на ЕС в западните балкани. Нищо повече от кагебистки саботаж. Не бива да се забравя кой създаде македонската нация и държава и защо. Кой гласува за това БГ да бъде извадена от списъка на съвоюващите държави през ВСВ. Отговора е РУСИЯ. Чии е Крим...

54

Анонимен

преди 1 година

Кой финансира тези клубове?

53

Ама

преди 1 година

политиката е в разтягането на локуми. Когато някой не те харесва и желае, ти какво правиш. Който иска-в България с осигурен паспорт и гражданство. Който не ще, да си стои в измисената държава. Има граница, ред. Ако ти харесва. От това по-просто нещо има ли. Ама нашите Шопи само си топат ногите у ряката, без да му мислят за последствията. Шопите на Жълтите павета.

52

Anonimen

преди 1 година

https://vecer.mk/makedonija/foto-ne-e-bugarija-toa-e-pirinska-makedonija-ako-bugarite-vidat-shto-pishuval-pendikov-kje-go-vratat-so-istiot-avion/ Koi kakav e na znam ama videte gospodin pendikov kakvo e kazval do minalata godina

51

Анонимен

преди 1 година

Без "Шенген" за българите докато продължават да тровят региона с вонящия си пещерен нацизъм

50

Анонимен

преди 1 година

Правилно!!!!

49

до 56

преди 1 година

А защо не? Гинеколожка ръководи целия ЕС, защо да не може по-широк специалист да води външната политика на България?

48

Анонимен

преди 1 година

Какво не Ви е ясно?Има две държави, с два народа, с два езика.Произхода на всички слявянски народи е общ.Разделението е заради политиката и еволюцията.Ако следваме Българската Историческа логика ,всички ние сме Гърци или Турци и Македонци и Българи.

47

До 57

преди 1 година

ОГРОМНА ЛЪЖА!

46

Анонимен

преди 1 година

Единия побойник бил Български Гражданин?

45

Анонимен

преди 1 година

Тази биоложка, посочена от ИТН, още ли е зам-министър на Външните работи?