13

ХОРА!

преди 1 година

В момента няма нищо по-важно от Украйна! И докато не приключи войната с победа на Украйна, докато не се отървем категорично от влиянието на русия, докато терористичната държава не промени управленския си модел и не се реформира по правилата на цивилизования запад, светът няма да заживее спокойно и нормално. Дотогава първата ни задача е да помагаме на украинския народ. Всичко друго е след това! Украйна се нуждае драстично от значително увеличение на оръжейната помощ, трябва да дадем всичко от себе си да осигурим оръжия на украинския народ.

12

Анонимен

преди 1 година

България е мизерн и бедна като мишка. Путин няма никакъв интерес от такава държавичка.

11

Емиии

преди 1 година

Притекняват се, естествено. Нали " Крим е руски, какъв да е!" Е ПРОРУСКО ИЗКАЗВАНЕ КАКВО ДРУГО ДА Е?!?

10

Анонимен

преди 1 година

Има ! Кръгът на президента, защото рейтинга му пада лавинообразно и става най- мразеният човек заради предателството му и корупцията на служебният кабинет!

9

Xaxa

преди 1 година

Цирк-рулс. Внушението, чрез "медии" като тази е много силно оръжие срещу пилешки мозъци. Как е въобще възможно да си и помисли човек, че между два слугинажа с едни и същи господари може да има някакви различия. Руменчо, Борисчо, Коцко, някакви измислени от "медиите" "кръгове" .... - всички са слугинаж на едни и същи евреи. И който не го е разбрал до сега, въпреки че за 33 години не се е променило нищо ще продължи да ходи да "гласува".

8

Българин

преди 1 година

А Радев защо не дигне мерезето да зимаме големи мерезета да живееме като капиталисти западноевропейци в материално богатство да се радваме на материални придобивки като материално богати хора!

7

За Бога братя!

преди 1 година

За Бога братя, купувайте! Купувайте и се запасявайте с дълготрайни продугки, купувайте много и сега! Дори и на кредит да купите в големи количества винаги сте на далавера отколкото след месец когато цената ще е двойна. Купувайте, купувайте, купувайте, иначе след месец ще загубите всичко.

6

Анонимен

преди 1 година

Пътят на Радев също ще е позорен , както и на повлечените вече в небитието партии.Уви, ще останем и без държава накрая.Кааъв рейтинг?Радев пада с по милион на всеки избор, на следващия, ако си направи партия я вземе 30 000.

5

Анонимен

преди 1 година

He ca kpъroвe, a nиpaмиgи...

4

Бгг

преди 1 година

За тоя Радев ли говорите дето въведе зеленият сертификат в България, дето пръв каза , че френското предложение за Македония е добро, дето иска да унищожи българският лев ???

3

Анонимен

преди 1 година

Koзяk...

2

Аноним

преди 1 година

Йотова а вие с Радев от кой модел сте много много преди тези години сте в политиката как така едни от време оно се представят за незнам какво Йотова ти с твоите милиони как да видите какво сътворихте вече трета година с единственото желание да избутате едни и други да седнат

1

Петолъчка

преди 1 година

С машините на Мадуро направо ни притеснява много тоя рейтинг. Аз да те питам теб ти за какво си ни точно и защо трябва да ти плащам излишна заплата от моя джоб!?