33

Анонимен

преди 1 година

Къв реийтинг *** проstaкесо, 50% от обикновените българи, не се интересуват от политика и не участват в избори.Добре, че има 2 млн. пенсионери та да има кой да ви гласува.

32

ХОРА!

преди 1 година

В момента няма нищо по-важно от Украйна! И докато не приключи войната с победа на Украйна, докато не се отървем категорично от влиянието на русия, докато терористичната държава не промени управленския си модел и не се реформира по правилата на цивилизования запад, светът няма да заживее спокойно и нормално. Дотогава първата ни задача е да помагаме на украинския народ. Всичко друго е след това! Украйна се нуждае драстично от значително увеличение на оръжейната помощ, трябва да дадем всичко от себе си да осигурим оръжия на украинския народ.

31

БАНко

преди 1 година

ЗАПЛАТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ЙОТОВА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ ПАРЛАМЕНТА , КЪДЕТО ОТ 15 ГОДИНИ ВЛАСТВА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!! А ДЛЪЖНОСТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ИМА ПО ........ КОНСТИТУЦИЯ !!!

30

Анонимен

преди 1 година

Нещата в Украйна са трагични в буквалния смисъл! Не трябва да допускаме Украйна да загуби, Украйна трябва да спечели на всяка цена.

29

Анонимен

преди 1 година

Пеги Бънди ли е на снимката?

28

Тенгри кан

преди 1 година

A, кой беше модела преди 12 години? БСП-НДСВ-ДПС;))) Даде, да се досетим, защо НДСВ пак се пробват;))) Защото рейтинга на Муни е висок, а при енго, Герджиков бе служебен министър председател, демек джобен мин. председател;))), което не му пречеше да масонства и разцъква тенисче на корта с Бойко;))) Ква сте Ламя Стоглава;)))

27

Народ

преди 1 година

Не се притеснявам за нищо,но ме е срам, че *** на Путин, военнопрестъпника е президент на България,че същия само проформа е против Тиквата,ДПС, Възраждане.Че този български президент изпълнява волята на чужда държава,която не се свени да твърди,че тя го е одобрила да стане президент на България.

26

Анонимен

преди 1 година

Месомелачка. Която е толкова жестока, че дори американски генерали и разведки, обръгнали на всичко, не могат да мълчат. В момента се унищожава мъжкото население на Украйна по график. Затова се подготвят в Европа и някои европейски народи, включително България, за следващите дози пушечно месо.

25

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли друга държава с вице президент? Защо се харчат държавни пари за нищо правещо вице?

24

Българска майка

преди 1 година

По-добре децата ми да станат пушечно месо за руската артилерия в Украйна, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.

23

Анонимен

преди 1 година

Радев се интересува от рейтинга си, той си взима 18 000 лв заплата, а кризата, която предизвика него не го интересува,

22

шопендар

преди 1 година

хората се притесняват от това че радеф и тази са още в властта,и хвърлиха страната в хаос и РАЗЕДИНЕНИЕ,А ТЕЗИ МИСЛЯТ ЗА РЕЙТИНГА СИ.но до там се простират интересите им и,, творческото,, им виждане,

21

Анонимен

преди 1 година

След още 6 месеца Украйна няма да има мъже за набор в армията.

20

Анонимен

преди 1 година

То един рейтинг на жалък фигурант с вдигнат юмрук който ни натресе "шарлатани" които самият той ги нарече така и ни върнаха 30 години назад. кРадев и простото Киро нарушиха Конституцията за двойното му гражданство и е главният виновник за ставащото в България.

19

Сър Пичук

преди 1 година

Да има. Наричат се нормални хора, които не са внуци на *** и ДС

18

Анонимен

преди 1 година

То пък един рейтинг!

17

Ром"с

преди 1 година

И аз така мисля,че на някои им харесва свойте интереси и облаги в мътната вода да ...а не Радев да я им бистри..свикнли са да ис живееят невежествени и егоистични в своите си води и да управлятат невежите ...които им трябва някой пропагнадиски "кокал" от САЩ и те ще го дъвчат до посинение .. . Трябва някой да опълчи срещу статуковто "нес,за да сме добре утре..и затова има кръгове които се притесняват ..а невежите тук ще търсят руска следа в Радев.Той ми се вижда единственият адекватен политик.

16

Анонимен

преди 1 година

Виктор Орбан относно еврото "Все едно да се качим на Титаник преди да потъне".

15

Анонимен

преди 1 година

Съветникът на Зеленски Арестович: Малко вероятно е Украйна да спечели войната.

14

За пръв път

преди 1 година

Отрицателните оценки за Радев са повече от положителните.Ами за притеснение си е.