24

Анонимен

преди 1 година

До 10:Ти заплашваш политиците ли?!Я се разкарай!СеРеУ е вредно за България.Сатанизира хората и ги прави обратни,за да ги настройва за война.Да се махат!По-добре германците или някой от Европа да контролира отколкото хамериканците,които са ни чужди и все едно извънземни от друга планета са дошли да дават акъл.

23

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Триглавата Ламя се завръща! Гроб БКП и турците. Единственото спасение е Възраждане!

22

Анонимен

преди 1 година

Като не можеш друго ставаш политик!

21

Анонимен

преди 1 година

Гешев първо да повдигне обвинения срещу Петков и Нинова за превишаване на правомощията и участие в схеми за продажба на оръжие с цел измама на целия български народ.

20

имаше един пасникьор

преди 1 година

Появяваше се като генерал Армагедон по телевизията и във 8-часда сутринта плашеше децата и бабетата ,че идва края на света -- да имаше болест ,НО итова пзаникьорство беше страшно -- сега от отстояние на времето страха и паникьорството се виждат по добре ! Това да те гледаме всеки ден е някаква награ че бяхте във прочутия щаб !

19

бай Х

преди 1 година

Я , Костадинка се появи да дава мнение....?! Как е Карамазов ?

18

Анонимен

преди 1 година

На мен не ми е ясно тоз защо е в политиката ,ми гледай си там пациентите бе.

17

от доктор на политик

преди 1 година

Страшна мимикрия , история учил ли си познаваш ли във детайли възникването на политическите партии във БГ познаваш ли всички ръководители по имена кое какво е що е .ако някой сложи една бяла манта е смешно и неправилно ,хора не запознати със политиката само заради фейс или познанство напълниха нар събр, и изглеждат не на място защото отсреща ви гледат и слушат хора който са по-добре запознати със политика но така или иначе не са във нея ,много несериозно да сте там и през ден да се изказвате

16

силно замислЕна

преди 1 година

Уникален мазньо, с лъщяща от мазнина кожа!

15

юнак до юнака

преди 1 година

На професори и генерали трябва със закон да се забрани да се занимават с политика!Даже има и един измислен академик!Аман,бе!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Объркан начин на мислене: Никой няма да ВИ гласува. Когато разберем, че не ИМ гласуваме, а гласуваме за НАС - тогава ще стане нещо. И няма как да гласуваш по един и същ начин, а да получиш нещо различно. Просто НЯМА НАЧИН.

13

ГЕРБ изпечени крадци

преди 1 година

Няма толкоз много за крадене бе!!

12

Samo minavam

преди 1 година

Хартиената мафия, се готви да купува Гетата. Вече се надига вой и звучат маанета.

11

Пришълеца

преди 1 година

Хара кришна:))) ама не въвиш:))))

10

Анонимен

преди 1 година

Пак няма да е Герберско бре другарю Ангелов!-:) Не ви пуска Опозицията да управлявате и това е!-:)))

9

Анонимен

преди 1 година

Така е-правителство на грухчовците..

8

toti

преди 1 година

ПАК ЩЕ СТЕ СЪЩИТЕ МАЙМУНИ И НИКОЙ НЯМА ДА ИДЕ ВЕЧЕ ДА ВИ ГЛАСУВА !!!

7

Анонимен

преди 1 година

Ангелов, срещу Германия и САЩ не се рита. Искате да стоите на два стола и да сте слуга на двама господари - САЩ и Путин. ЦРУ ви знае и най-скритите тайни и ви крои капани. Знае всичко за лобирането за Путин в партийната ви преса.

6

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще разследва всички, които направиха биткойна от 70 хиляди на 18 хиляди.

5

Анонимен

преди 1 година

Гербодепесарите не могат да излъжат ЦРУ, което чете техните партийни медии. Лъжеевроатлантици и истински путинофили и украиномрази. Всяка лоша дума за спасителите на Украйна Асен и Киро, ще ги потапя още по-дълбоко пред Германия и САЩ. Гербодепесарите са двойни агенти и работят за Путин. Те не благодариха на Спасителите за спасяването на Украйна и злобно се разсърдиха, че са помогнали да се спаси Украйна и питат за "посредниците". "Посредниците" са САЩ и Великобритания и Полша.