44

Анонимен

преди 1 година

Няма омаза между българите. Има омраза на българите срещу мутрите.

43

Аноним

преди 1 година

Има насадена омраза разделение между българите всякакви лъжи от трите телевизии от сутрин до здрач манипулиране и правилните хора в кавички излизат и започват този бил такъв онзи бил онакъв а аз най най най стига вече в последните години вече липсва държава институции не работят изхвърлят едни и се настаняват други бели които неистово ни убеждават ние да не сме и подчинени или Аман от бели лъжливи комисионери спасители фалшиви вижте ги същите какво е сега тук

42

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ с фалшифицирането на следващите избори съставят правителство, то ние ставаме като овцe на заколение, а ГЕРБ ще държи ножа.

41

Анонимен

преди 1 година

Няма противопоставяне сред народа. Има противопоставяне на народа срещу мутрите, а там е задължително да няма обединение

40

Анонимен

преди 1 година

Избори 2009 година ГЕРБ и СДС (Реформаторски блок), имат 2,2 милиона гласа, а през октомври 2022 само 600 хиляди гласа. През април 2023 ще са с 400 хиляди гласа, ако не успеят да фалшифицират изборите с хартиените бюлетини, но вероятно ще успеят и ще имат 700-800 хиляди гласа.

39

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС да пречката да имаме редовно правителство и това е ясно за всеки. Мутрите отново да на принципа крадецът вика дръжте крадеца.

38

Аноним

преди 1 година

Стига с тази администрация а кои са останалите къде са защо не излезете да гласувате и да заявите себе си стига с тази омраза разделение обиди лъжи и само Служебни до безкрай и потъване Докога опомнете се българи с противопоставяне нищо не става не виждате ли

37

баба мара

преди 1 година

докато се мотаете по коридорите на нс правителство няма да има избори до дупкадокато ви изчистим едни и същи му-цу-ни ще ми дават акъл оставка и да ви нямагерб дпс бсп дб пп парапет и геиове как си я представяте тази политика

36

Анонимен

преди 1 година

На следващите безсмислени избори ще гласуват не повече от 28%. Хора пряко свързани със замесените в тях,роднини,баджанаци,любовници и най вече огромната администрация в тая държава. Хора на които се плаща за нищовършене буквално. Служители с нулеви познания в дадена област на ръководна позиция.Щото началника го е назначил.Това е положението.Никога няма да се отлепим от дъното.

35

Анонимен

преди 1 година

Именно ГЕРБ превърнаха "Налкански Поток" в "Турски Поток". Именно заради ГЕРБ сега, освен че ще издържаме ЧВК Вагнер, ще издържаме и Ердоган и сие! Това никой от българският народ не го е искал, и едва ли го иска и сега. Демокрация означава власт произлизаща от народа. Така че, ГЕРБ и Демокрация, това е като да кажеш "Качвам се по стълбите надолу"!

34

До 41

преди 1 година

Те добре, че я разтуриха.

33

Анонимен

преди 1 година

За следващи избори шийте по-широки костюми,че в тия не се побирате.

32

Анонимен

преди 1 година

Избори ноември 2021, ДБ+ПП имат 840 хиляди гласа; Избори октомври 2022, ДБ+ПП = 690 хил гласа, т.е. 160 хиляди по-малко. Избори април 2023 ДБ+ПП = 370 хиляди гласа, т.е 2 *160 =320 гласа по-малко.Няма спонсори като Нексо, няма агент СМИТ да им добавя гласове с машинните.Ако не се явят заедно на изборите , едната или двете ще са под чертата от 4%.

31

Ужас

преди 1 година

Да, защото готвите масово купуване и фалшификации затова върнахте хартиените бюлетини.

30

Анонимен

преди 1 година

До 35:А с машинките направо ни подмениха вота.Над 80% бяхме против даването на оръжия и нарочно бъгнаха машинките да гласуват даване.Ами..гръм да ги удари!Господ да ги накаже!Да изгорят тези машинки дано!Подиграха се с народа!А Кирчо и със законите като е изнасял въпреки решението на НС.И репарации във вид на гориво сме давали...без да сме виновни за войната.

29

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори се организирайте и гласувайте,а не да дремете в къщи иначе може да получите призовка за фронта!Взимайте се в ръце!От изчегъртване нас изчегъртаха и са на път цялата държава да изчегъртат!Някакви мафиоти са решили да окупират властта и ако не са техните хора саботират съставянето на правителство и започват да крещят на всички други как са 'мафия",а всъщност те са мафията.Дотам паднаха ниско,че и на 8-те американски прокурора казаха "мафия".

28

Анонимен

преди 1 година

Чрез фалшифициране с хартиени бюлетини !

27

Анонимен

преди 1 година

Писна ни от избори...направо се подиграха с народа.Щели да изчегъртват този,щели да изчегъртват онзи,а накрая народа изчегъртаха с високи цени.Тези избори народа ги плаща.Направете датата на изборите на 1-ви април.И без това само майтап си правите с нас.На последните избори даже ни подправиха вота с бъгавите машинки.

26

Герберски плазмодий!

преди 1 година

Дано не си такъв доктор, какъвто си политик,охльов нагъл!

25

Бкснмхдг

преди 1 година

ГЕРБ няма да е в парламента