84

Ами

преди 1 година

До бг То цялата им "държава" се крепи на насадената им от сърбите омраза, към българите и всичко българско! Ако няма омраза, няма да има и Северна Македония! Интересно ми е, какво ще правят с онези, които имат български паспорти? Те все пак са доказали кръвна връзка с България, не зависимо, че макетата говорят, че всичко е фалшиво.

83

toti

преди 1 година

Да така е..НО КАКВО ТОЛКОВА МУ ХАРЕСВА НА НАШИЯ ДА СТОИ ПРИ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ !! Ако е нормален ще си събере багажа и ще си дойде тука ,каде реши и колко пари има все някаде ще се устрои,а и за децата утре ще го БОГОТВОРЯТ или с МАКЕДОНСКИЯ СИ ИНАТ напук ще стои и търпи тия *** д го обиждат цял живот!!!МАХАЙТЕ СЕ И ЖИВЕЙТЕ !!!

82

Анонимен

преди 1 година

Макетата имат нужда от специална военна операция ! Ние едва ли ще можем , затова се надявам на албанците да ги претопят в следващите години !

81

Филип от Филипополис

преди 1 година

Момчета, тук не става въпрос за прикачване към нация, кой какъв е, Исмаил, Мехмед и т.н. Става въпрос за хора които са се определили като българи в РСМ, така както други са го правили по онези земи векове наред, така както това са правили техните деди, а това там е равностойно на престъпление. И за това престъпление утре тези хора може да платят и с главата си. А ако смятате че е много яко и куул да проявяваш разбиране към врага си, нека да попитам склонни ли сте да се откажете от Пирин?

80

Димби Провадия

преди 1 година

КРАЙНО време е да СПРЕТЕ да определяте македонците като българи ! НЕ - НЕ СА ! НЯМА КАК ДА СА ! Те са си македонци и нека да са си македонци . Нито ни трябват те на нас , нито ние на тях . О с т а в е т е - г и ! не си създавайте ИЗЛИШНО проблеми , от които печелят САМО политиците и бизнесмените .

79

Димби Провадия

преди 1 година

тези "българи" вввввввввввввв Македония родени , яли , пили , веселили , чу*али , думкали и т.н. искат да са българи ? Все едно ..... Исмаил и Ибрям родени в България , РОДЕНИ в България , яли пили и се веселили , учили мучили тренирани плащат плаща им се и ........................... те викат "ама ние сме турци" - а ! чшшшш , от къде на къде ? Турци ли са ? Какви турци са ? НИКАКВИ !!! Та така и с македонците дето били българи - никакви българи не са щом са там ! Българите са ТУК - В БЪЛГАРИЯ

78

Димби Провадия

преди 1 година

някой си идва в България , купува , ствои , заживява , ражда , продължава ... остава тук завинаги , пуска корен , корениииии ..... и родените и те ! Родените и те така ... и изведнъъъъж НЕ СМЕ БЪЛГАРИ . А ! Ама как така ? Тука родени , тука строят , тука ИСКАТ , тука плащат , тука учат , тука чу*ат , тука пият , тука се лекуват , тука се веселят , тука остават и ........... АМА НИЕ НЕ СМЕ БЪЛГАРИ - е какви сте ? БЪЛГАРИ СА !!! Та така и с онези в Македония - МАКЕДОНЦИ СА ! Българи - в Бълария .

77

Анонимен

преди 1 година

Ами трябва сега да пребием Стойко Стойков -на ОМО Илинден шефчето и да напишем после че това е обична пресметка между стари пuяндета и измамници. Много повече ще хване делиш.

76

Маке

преди 1 година

Обична пресметка мегу наркомани, а вие блгарите веднаш се палите ко маимуни на банана :)

75

Това е фашизмът

преди 1 година

Нищо вече не може да скрие пред света зловещото лице на македонистката югонационалсоциалистическа идеология и на нейните ченгесарски методи за дискриминация и репресии над лугьето с българска самосвест.Хич да не се опитват да замазват своя резил и да го представят като криминален случай, току да се засрамят и публично да се покаят !То не бяха закани, не бяха палежи, не бе чупене и рушене, не бе освиркване на национален химн, не бяха стрелби, не бе побой и всякакви простотии и вандалщини, не бе чудо...Фашизъм е точно това, което правят теьи несретници пред очите на всички ! Точно това е ф

74

Христо Христов

преди 1 година

Че те българите в България не щат да са българи, що другаде да ги търпят?!

73

Анонимен

преди 1 година

Промито плитко маки мозъче, а какви бяхте 90% от вас преди 70 год гърци ли??И да се насерете от яд 2 ра класа Българи сте цял свят го знае...Ревахте за помощ като ви подпукаха албанците да ви превземат , пратихмв ви танкове и се спасихте сега да ни мразите...Храни куче да те лае сте вие ...Европа само през България ще видите на колене....

72

TCT

преди 1 година

До Зидар от запаса Зарди ***

71

Анонимен

преди 1 година

Че то българи там няма, изключение на 3, 500 които се самоопределиха за такива на преброяването през 2022год.Останалите 99,90% от славогласните граждани на РСМто са най-големите българомразци на планетата Земя.

70

Хитрец путковски

преди 1 година

За това безцеремонно вандалско наслагване на омраза,някой да поеме отговорност...а на макета да им се забрани дори да помирисват България.има една поговорка,що е мале се е л...и.

69

Анонимен

преди 1 година

Къде са стоте хиляди български паспорта дадени на македонски граждани. Няма ги.

68

Анонимен

преди 1 година

До Милионер Милионере нищо не разбираш

67

Знам ги

преди 1 година

Морето си е българско. Да ме прощават тези от НАТО-то и политиците на България, които все не могат да си изберат правителство. Аз пък си избирам Глория, г-жа БОТЕВА, Дебора и певеца от народа, какъвто съм и аз. Въпреки, че съм доста богат.

66

Милионер

преди 1 година

Около хотела Парк в Бургас. Там ще е тазгодишното надпяване на българските НАРОДНИТЕ. Ще го изпреварим цирка. МАНАСТИРИТЕ. Няма да е в Копривщица. В Бургас ще е. След манастирите, ще я запея тази за Василката, младата невеста. После ще продължа със Стойне, но само ако г-жа БОТЕВА НЕ ИСКА ДА Я ПЕЕ.. Честита да ви е. НОВАТА 2023 Г. На българските певци и певици. НАРОДНИТЕ. ФОЛКЛОРНИТЕ.. А не на политиците.

65

Милионер

преди 1 година

Не ги разбирам проблемите на българските политици. Нито пък тези на журналистите от Македония и България. Но пък, с Глория от Русе се разбрахме да се надиграваме и надпяваме в края на юли през настоящата 2023 г. в Бургас. На "Белите". Манастирите, разбира се. Който е по-добър, ще ги вземе всичките левчета. Честита да ти е русенко. Половина сще са за мен. ШЕЙЕНИТЕ. ЕвРЕЙЧЕТО ШЕ ГО КУПИ манастира. Аз пък ще те купя теб.