290

Антифашист

преди 1 година

А Медведев е новия Менгеле!!!

289

Анонимен

преди 1 година

Ами ходи умирай тогава за отечството ти ,гоблин такъв!

288

Дочо Булгуров

преди 1 година

Вставай страна огромная,вставай на смертнии бой,с украйнская сила темная!!!!!!!!!!!

287

Анонимен

преди 1 година

До Za Pobedy Голяма радост за путинофилите, че загиват хора. Вярно е, че не може да се иска от путинофилите здрав разум, ама поне капка човечност? Не, разбира се, от наследниците на онези, които убиха милиони свои съграждани без съд и присъда и изпратиха милиони да умрат в Гулаг само защото не искат да живеят в съветски/руский мир, не може да се очаква съвест, човечност и доброта. Комунист-путинофил = безбожен и безчовечен убиец.

286

Егати

преди 1 година

Тоя съвсем изплиска легена...

285

Анонимен

преди 1 година

Колко удобно. Първо нападаш суверенна държава, за която си поел международен ангажимент да зачиташ териториалната и цялост. После убиваш, изнасилваш и итезаваш цивилни жени и деца, рушиш болници, училища, сгради и църкви. Накрая се правиш на жертва... и обявяваш започнатата от тебе агресивна война за отечествена война. Във войната загиват стотици хиляди, от двете страни, а печеливши са само шепа олигарси производители на оръжие и политици, които не могат да осигурят нормален живот в страната им

284

Анонимен

преди 1 година

Ама Медведев, вие нападате, каква отечествена война. Никой не ви е нападнал !!!

283

СМЕХ...

преди 1 година

Абе , с каквито и ГРЪМКИ РУСКИ етикети да кичите тая война---за Света, Русия е убиец и агресор! .....НЕМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ВИ ПОВЕРВА НА ПРОСТОТИЙТЕ...!

282

ЯяГГА

преди 1 година

Ку-Ку-Ку.....време е за хапчетата ти Мечо!

281

Za Pobedy

преди 1 година

До мо---л---у----м-н--и--т--е джендъро вашингтончета .Русия почна мащабна офанзива в Запорожие, Бахмут е обкръжен ,загубите на укро фашистите са 200 000 умрели и 500 000 инвалиди , В Беларус има 350 000 руска групировка готова да нападне всеки момент ,70% от енергиийната система е унищожена. Единствено индивид с тежка ментална изостаналост може да повярва на глупостите че Украйна ще победи. Слава на Путин !

280

Ленинград-блокада

преди 1 година

Борел е испански социалист, но и двамата с Медведев грешат, защото украинците не са навлезли ,както Наполеон и Хитлер в Русия.

279

с.т.

преди 1 година

Пак се изказваш неподготвен, бе, медведев. Каква отечествена война бълнуваш? През 1941 г. вие бяхте нападнати вероломно и да, поведохте отечествена война. През 2022 г., почти 100 години по-късно, вие, т.е. русия, нападна вероломно Украйна. Отечествената война, която се води, е от Украйна. Вие просто не знаете какво искате. Но, когато старци управляват, е така. Деменцията не прощава на никой.

278

Много Ви се иска

преди 1 година

НО НЕ Е!Никаква "Отечествена" война не е това,а обикновена завоевателна война и то насочена срещу братска държава!Това е един голям резил за Русия!

277

Дякона

преди 1 година

Мечо е като гвоздей на ковчега на Росссииияяя :D

276

нострадамус

преди 1 година

този човек е един ***.

275

Анонимен

преди 1 година

Наполеон се опари,Хитлер също.Зеленски на какво се надява?Не може срещу Русия,не може.Вече има недоволство срещу Путин,че действа прекалено меко.

274

Гюро Свещеният

преди 1 година

Руснаците не искат да воюват в Украйна и да избиват своите си.Чеченците взеха да се опъват и те,и те разбраха че се бият за кремълските комерсиални интереси.Дори има чеченски подразделения на страната на Украйна.Русия си набира войниците по улиците,причаквайки ги във входовете на жилищните им блокове.Никой не се явява на военна комисия.А тоя мазньо се произнася че видиш ли,тая война била ,,свещена".медведев,първо определи какво е ,,свещена война",после я наричай както си искаш!Вие нападнахте!.

273

Русомраз

преди 1 година

Който иска Русия да победи, да ходи се бие на фронта. Какво пишете тука. Айде марш.

272

Гюргя

преди 1 година

БРАВО! САМО ТАКА МЕДВЕДЕВ! Нямаме търпение Рассия да се разпадне на републики: казаци, узбеки, татари, монголи! Браво, браво! До 1-2 години Русия ще е на няколко малки парчета разделена - заслужено. Бравооо! Киркоров е вселенский ТАЛАНТЛИВА МУЩИНА!

271

M.Mилев

преди 1 година

Много непросветен народ тук,бе ?!Знаят,не знаят пригласят на надменния от горната сни мка ?!Дори не знаят кои са точните фашисти в тоя измислен ор подлите руснаци двубой - всичко,което драскате против Украйна и украинците е постановка на " велики те " ленинови последователи !Включително и това,че и в м,омента във вашата възлю бена Русия изобилстват лагерите и още много други неволи за хората мислещи другоя че от управляващата клика!Нацистите са в сегашна Русия и постъпките им го потвър- ждават!