144

Анонимен

преди 1 година

До Бай Лазар - Бай Лазаре виж в едно видео на Гончаренко Ю туб където казахстанска блогерка говори с руснак живеещ в Северен Казахстан .На въпроса би ли подкрепил влизане на руски войски и завземане на Сев Казахстан той отговори с голямо " ДА" .След 1 час му почукаха на вратата и го караха да се извинява пред камера на целият казахски народ .Тъй че не се изхвърляй много мери си приказките.

143

Х

преди 1 година

Никога не съм гласувал за Киро, но ми спечели доверието, и вероятно си спечели нов избирател. Русор*бите дивеят, че нашата родина е допринесла за запазването на сувернитета на една държава, която исторически много е страдала от набези на азиатски орди, какъвто се случва и в момента.

142

перко

преди 1 година

Платена пиар акция на Киро, която струва 26 000 за публикаане в "Ди Велт"! Въпросът е кой плати?

141

Бай Лазар

преди 1 година

Кога ще тричим Киро?! Готов съм пръв да хвърля камъка срещу този национален предател.

140

11

преди 1 година

Слави може да е всякакъв, но не може да се отрече едно - той ни спаси от отпадъка горе на снимката, който откровено щеше да ни вкара във война, която в никакъв случай не е наша.

139

Киро Парапета

преди 1 година

Дарете по една заплата на колегата на снимката!

138

Тиквистан

преди 1 година

Е това е България с министър-председател с 6 клас образование, с канадско гражданство, селянин до дупка

137

ИТН

преди 1 година

Добре че беше Слави! Иначе още щяхме да ги гледаме тия фашисти по новините.

136

Анонимен

преди 1 година

Най после с нещо да се гордея .Защо обаче на пенсионерите бяха хвърлени само по 50 лв за Нова година след като Хазната се понапълни . В другите държави от ЕС добавката беше една минимална пенсия .

135

Ром"с

преди 1 година

Как си мислите,дали Кирил Петков не е получил указания я от Козяк,я от Вашингтон и е бил обработен по пълната програма от САЩ и затова и Кулеба кацва в София и се подписва този договор за изпращане на оръжие...въОбще чух,че Владимир Путин иска да награди Кирил Петков където изпратил развалени амониции и стари "бракувани" оръдия..имало украински загинили и ранени.А малко по сериозно ,то Кирил Петков си е за разследване и наказание ,ако заслужава..а Корнеия Нинова да не е знаела ,че мзпращаме ..

134

Анонимен

преди 1 година

Тази подлец Киро повече власт не бива да види! Той и партията му Пълен Провал се доказаха.

133

болшевизма в кофата

преди 1 година

Браво на Кирил Петров, така се прави! Смело напред срещу кремълската банда и слугите им в България!

132

Киро Канадеца

преди 1 година

Без съдебно преследване за превишаване на пълномощия и злоупотреба с власт, всичко е бля, бля.

131

Самарин

преди 1 година

Тази снимка с нахалният украинец,ще изпрати Кирчо и пп на предпоследно място в класирането за следващия парламент.Македния,Украйна,седемдесетте изгонени руски дипломати,камара от грешки,които и Сергей Бубка не може да ги прескочи.

130

Анонимен

преди 1 година

Киро случайника трябва да е в затвора! До живот!

129

Анонимен

преди 1 година

За това сме бедни ,защото сме дашни ! Заплата -780 , пенсия- 400 , коя държава е на тоя хал ?! Вън тия политици , крадливи и прости !

128

Киев-София

преди 1 година

Слава на героите от Украйна, смърт за Русофили и всичко свързано с Русия, проклета държва и хора е, малко руснаци познавам които са ОК. Арогантно лъжливо племе като Путин и целия Кремъл барабар с Кадировци Вагнеровци и Владимировци ТВ Радио интернет всичко там е лъжа да дупка. Плюят по запада, всичко иска Порше и Мерцедес да кара, с Apple в джоба о т.н. една футболна топка не могат да направят, само ракети бомби бойни самолети и това е. И водка не могат вече.

127

Анонимен

преди 1 година

петков и цялата група на ПП/продажните ***/ ги качваме на танковете за украйна и сме се излекували от тая тежка болест - продажни мекерета

126

Алекс

преди 1 година

Оръжейните заводи са построени,за да произвеждат оръжие.Киро е намерил начин да го продава.Каквото е длъжен да направи и всеки друг премиер.

125

Анонимен

преди 1 година

До 140 Освен оръжия, са изнасяли горива най вече дизел за да зареждат танковете, лекарства, хранителни стоки и други. Всичко това е правено тайно от простото Киро, ококореният Асан и г-жа Лъжа, тогава тя беше министър на икономиката. Някой се чудят защо инфлацията в България е над 50%, на някой стоки над 200%, а в другите държави на ЕС инфлацията е 6%-9%. Виждаме, че и много лекарства няма в аптеките.