13

Анонимен

преди 1 година

А бе как може да наречеш клуб в Македония "цар Борис III"? По-интелигентните българи трябва да забранят на ВМРО и Каракачанов да се бъркат повече в политиката ни с Македония, които докараха отношенията ни дотук, изпълнявайки вековната савецка политика българите да се караме със съседите си, та ако може и да воюваме. Българинът не знае и най-елементарни факти за ВСВ на Балканите, защото не ги е учил по история до 89та, а след това никой не е променял учебниците ни.

12

ПП и Киро простото

преди 1 година

Киро случайникът да бъде освидетелстван и вкаран в лудница или да бъде съден за продаване на българските интереси.

11

Асан

преди 1 година

А защо е пребит :)))

10

До 20 Б о к л у к

преди 1 година

Давай си бг паспорта и веднага се изнасяй към РСМ!

9

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН-не си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

С такива като този и такива клубове окончателно губим макета.И официално си печелим комшии,дето ни мразят.Историята не можеш я върна.Тези(античките) никога няма да станат повече българи.Интересно,кой го финансира този и клубовете? Поредната недомислица в политиката ни.

7

АнонимеН

преди 1 година

ИСТОРИЯТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!!! ПИСАЛИ СА ЦАР САМУИЛ КАТО ТЕХЕН АМА ТОЙ Е НАШ :D С ДВЕ ДУМИ ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СМЕ БИЛИ ЗАЕДНО УПРАВЛЯВАНИ А НЕ СА БИЛИ ТЕ ПОД БЪЛГАРСКО ИГО!! ГЕРБ, ПП, ДБ И ДСП ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ КАТО ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ЕС НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!

6

АнонимеН

преди 1 година

ЗА ПРЕБИВАНЕТО СА ВИНОВНИ ГЕРБ, ПП, ДБ И ДСП КОИТО ИМ ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ЕС НАПЪЛНО ИЗНОРИРАЙКИ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС! А БЪЛГАРИЯ ОСНОВНО ИСКАШЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ИМ ДА ПИШЕ, ЧЕ СМЕ БИЛИ ЗАЕДНО А НЕ, ЧЕ СА БИЛИ ПОД БЪЛГАРСКО ИГО! НО ВЕЧЕ Е КЪСНО! ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ, ДБ, ПП И ДСП СЪСИПАХА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И БЪЛГАРИЯ!

5

Анонимен

преди 1 година

Мутра.Отвратителни хора правят политика в БГ.

4

анонимен

преди 1 година

Е, пуснете ги най-накрая тези кръвожадни извратени "северомакедонци" в ЕС! Така ще обогатят генома на европейците, малко са им африканците и арабите! Пък и ще си паснат с тях, обичат кръв и бой!

3

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 година

Само гледайте каква кампания започват постепенно медиите в Скопие. Започват с -'' дилър на дрога'', и нищо чудно след ден-два това момче да го обявят за канибал, педофил, международен терорист и т.н. и т.н.

2

Анонимен

преди 1 година

Сега да си наеме свестни адвокати и да спука РСМ от дела в Страсбург.

1

Анонимен

преди 1 година

А той всъщност си е македонец. Кога БеГе-то ще праща хеликоптери и за български граждани?