33

Междунар.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите.

32

Анонимен

преди 1 година

Боко *** и Киро Грайндъра пуснаха тези диваци в ЕС!!!!

31

доне

преди 1 година

ГЕРБ И ВМРО ДОВЕДЕ ДО ТАЗИ АГРЕ

30

Anonimen

преди 1 година

Znae li nekoi ce tozi sekretar na kluba v Ohrid e na 17.12.2022 ot MVR hvanen kak prodava kokain , taka da moze i da ne e politiceski prebit

29

Анонимен

преди 1 година

"Разбира се че е правакация да откриеш клуб на фашизма." - да, ама фашистите искат независимост на Македония още 1944г. и македонците е време да разберат, че ако Русия 1913г не бе разделила Македония между Сърбия и Гърция те щяха да са автономни още тогава и то с много по-голяма площ. Хитлер уговаря независимостта на Македония и 1944, но СССР пречи, а Югославия дава автономия на Македония 1990г от безсилие и е лицемерие след близо 80г окупация на Македония, а не от акт на добра воля.

28

Анонимен

преди 1 година

"Хитлер взима МК и ни я подарява, ние пак накрая я връщаме, за да не си разваляме рахата" - изкривяваш историята и ни изкарваш окупатори. Хитлер и Иван Михайловски търсят независимостта на Македония за да се отделят балканите от влиянието на СССР. Самата Югославия също осъзнава колко пагубен е СССР за тях и как се опитват да им наложат диктатура каквато е имало и тук и през 1951г Тито подписва Военен пакт с Гърция и Турция срещу заплахата от експанзия от страна на СССР.

27

Анонимен

преди 1 година

"След това Хитлер взима МК и ни я подарява, ние пак накрая я връщаме, за да не си разваляме рахата. Еми нямате право на права там, това е положението. Остайте ората да си живеат спокойно." - ние и даваме независимост като идеята е да обучим тяхна армия, но СССР развалят нещата защото подклаждат влиянието си на Балканите посредством разединяване на Сърбия, България и Македония. Ако СССР не бяха настъпили към Балканите независима Македония щеше да има не от 1990г, а от 1944г.

26

Анонимен

преди 1 година

Това е македонски гражданин все пак. Как така България ще праща самолет. Това е намеса във вътрешните работи на суверенна държава

25

Анонимен

преди 1 година

Има физиономия на мутре. Може наистина да е българин

24

Българин

преди 1 година

Бързо възстановяване на момчето, което има куража да се нарече българин в държава с комунистическо мислене и преследване на всеки, който каже че е българин от 44г насам. Мисля че сега е време да се направи една национална кампания насочена срещу омразата, за да може и македонското общество да се надигне срещу такива комунистически ***, които знаят само да мразят, но не и да обичат.

23

София

преди 1 година

Сега разбирате защо малко по на изток се водят военни действия. Заради кажи-речи същото. Само че тогава, когато онова беше в зародиш, както е тук в момента, ЕС, запада, САЩ, НАТО и прочее лицемерна *** си затваряше очите и обясняваше, че нищо не се е случило. За разлика от Русия обаче, която освен редовна войска, въоръжение и ресурс, България няма нищо за да се притивопостави на подобен сценарии. Честити ви ЕС, НАТО и евроатлантически ценности.

22

Анонимен

преди 1 година

"Българската войска поема контрол след като немците вече са унищожили Югославия... България е получила абсолютен подарък. И вместо да го пази, накрая се обръща срещу дарителя и воюва с него, за да върнат подаръка на Сърбия." - да воюваш за територия и да я окупираш въпреки желанието на масите? Ние да не сме абoригени като немците и руснаците? България като обявява война на Германия Иван Михайлов иска да провъзгласи създаването на Независима Република Македония, но СССР не разрешават.

21

Анонимен

преди 1 година

"Nameril kakvoto tarsil" - Що? Ти ако отидеш в Белгия и се наречеш българин или македонец ще те пребият ли? Расиста нация няма, тоя си е животно по природа и много по-близък до примaтите от колкото до хората. Расистите от всяка нация и етнос са еднакво смешни. Да набиеш някой заради националната му идентичност, която е нещо на практика въображаемо, е чиста форма на прoстащина, дивaщина и дeбилизъм.

20

Анонимен

преди 1 година

Нашите власти и те действат по тертипа на ЕС само протестни ноти и плашат гаргите с тях,барем една санкция да наложи това наше правителство...например на всички македонски депутати и тези от правителството да им се вземат тези омразни за Тех бугарски пасоши та да не могат децата им да учат в Западна Европа Ами да ходят у Сърбия да се школуват...

19

Dj

преди 1 година

Това че България се обръща срещу дарителя си го дължим на вожда на бг народ, а това че Македония е подарък не применя факта че войската ни е посрещната като своя от тамошното население. С изключение на червено надъханите сърбомани

18

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков с действията си и лобирането за вдигането на ветото на Скопие допринесе за този побой.Съд за Кирил Петков!

17

До 44

преди 1 година

Австрия е самостоятвлна държава. Македония е окупирана в 1913 от сърбите които избиват хиляди българи там. Някаква разлика мъничка да виждаш, еврогей?

16

Dj

преди 1 година

Обрдинил е българите, какъвто ти не си явно. Най вероятно си сърбин или просто комунист

15

Dj, до 30

преди 1 година

България не просто влиза а освобождава Македония от сръбска окупация. И Македония се присъединява към родината, нещо което бе попречено да стане още в 1878а. И затова и цар Борис 3 е наречен обединител!

14

Анонимен

преди 1 година

На 20 април 1941г. българските войски под ръководството на цар Борис III с помощта на Хитлер и Мусолини навлизат в Македония. Попрочетете малко за това, има го навсякъде на английски и си отговорете може ли да наречем клуб в Македония "цар Борис III" и какво цели този който го е направил.