93

Анонимен

преди 1 година

Ако това се случи,ще означава само едно! След толкова години,СС армията На Хитлеристка Германия,пак стреля срещу Русия! Е това вече е ненадмината Историческа гавра! Ще има сериозен отговор от Русия ако това се случи!!!

92

ПРЕД ВОЕННИЯ ТРИБУНА

преди 1 година

ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ , ПОДПАЛВАЧИ НА ВОЙНАТА ,МАРИОНЕТКИ НА ФАЩ!!! КАКВО ВИ Е НЕОХОДИМО ЛИ ?????ТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ДАДЕНО ! НАЛИ ВИЕ ПОДПАЛИХТЕ ВОЙНАТА ПО НАРЕЖДАНЕ ГОСПОДАРЯ ЗА ДА ВОЮВА С РУСИЯ ????НЯМА ДА СЕ ОТТЪРВЕТЕ !!ОЩЕ СЕГА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ВОЕННИЯ ТРИБУНАЛ И ПОДПАЛВАЧИТЕ ДА ПОСЛЕДВАТ ПРИМЕРА НА МИЛОШЕВИЧ!!!

91

Deja vu

преди 1 година

Moшe nogkokopocвa Xaнc зa TCB-тo, nocлe nak ga oбвини нero и nak ga ygapи kьopaвoтo зa нeroвa cмeтka...

90

Анонимен

преди 1 година

Nain er nain

89

Анонимен

преди 1 година

Ahtung Panzer! Niht! С недоставянето на танкове, засега, Германия на практика спасява Украйна и вероятно Европа от по-голямо зло, нещо като подобие на 2СВ. Яка нация са немците!

88

По същество

преди 1 година

Никой не пише за настъпването на Русия по Запорожието. От вчера имат над 5 км изтласната фронтова линия. Ако продължат в същия дух до седмица две ще са обкръжили Запорожие и ще са се отправили към Днепропетровск и Павлоград, отрязвайки целите украински групировки в Донбас и Харков.

87

#404

преди 1 година

Демокрацията води овцестадото към последната война на човечеството. Оръжие за мир, касетъчни бомби за живот, насърчаване на педофилите за щастливо детство на децата, въглища за чист въздух, закриване на радио и телевизионни канали за свобода на словото, инфлация и война за по-добър живот, обезлюдяване на държави за просперитет, изкуствени торове и Е-добавки за здравословна храна, covid 19 за бизнес. Нещо се счупи на запад. Време е да го изхвърлим на бунището. За бъдещето на децата ни. Днес.

86

Анонимен

преди 1 година

Е те знаят какво са руснаците.Уж слаби в началото,уж лесно победими,а после обратното стана.Помнят,помнят,знаят си историята

85

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли се струва гнила тази работа където Германия най-много притискат?

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен..86..Не знаехме ,че Т-34 е американски танк по "ленд лийз",добре,че има такива просветени хора като теб..../// има инфо и в книгите и в нета прочети малко ама чукча не читатель чукча писатель

83

kirilenko

преди 1 година

ДОЙЧШЛАНД ,ДА НЕ ОСЪМНИТЕ ОКУПИРАНИ С ТАНКОВЕ С НАДПИСИ'' К БЕРЛИНУ'' ТОКАТО СЕ ТУТКАТЕ...

82

Цъцъцъцъцъ

преди 1 година

Maлko ca cиryp goceraшнитe roвнa, тa ce нanъвaт и зa oщe?

81

Анонимен

преди 1 година

Ей... никито от Горна си мисли че всеки абрамс се превръща в трансформър...

80

Анонимен

преди 1 година

До68 Къде бил"Армат"Не питай ами се моли да не пристигне пред вас,че осирането ти ще е голямо

79

OZZY

преди 1 година

До Анонимен..86..Не знаехме ,че Т-34 е американски танк по "ленд лийз",добре,че има такива просветени хора като теб....

78

Николай,Г. Оряховица

преди 1 година

Ако сега Абрамсите тръгнат от Полша ще спрат чак като стигнат до Урал помитайки всеки алкашИзпречил се на пътя им. Крайно време е Путин да приеме съдбата си и смирено да помоли американците за снижхождение. Вече е късно да спаси себе си, но поне може да се договори за семейството си.

77

Говедо

преди 1 година

Не знам защо е тази еуфория с Леопарди ,Чалънджъри,Ейбръмси.Укрите досега загубиха 3500+ не по-лоши съветски танка,та сега с тия 50-100 танка ще цъфнат,та ще вържат!

76

Анонимен

преди 1 година

Прословутите леопард са 300 в германската армия, прословутите челинджър са 200 в микробританската армия))) при франсетата също с льоклерк

75

OZZY

преди 1 година

Германецът знае,че слад "Германски танкове в Украина" следва "Руски танкове в Берлин",пиесите вече са имали премиера.

74

Влади-Мир

преди 1 година

Кво става?!?... ще приемат първото предложение?!?...но то вече изтече май))