38

Анонимен

преди 1 година

До 57....Абе те , сръбските шовинисти поне бяха се озъбили на руснаците през Студената война.И бяха по свободни И на Запад излизаха.А ние , уж сме ,,голямата работа" .А руснака ни тъпчеше и унижаваше.И ние и сега му се слагаме отдолу.И му се кланяме като бог.

37

Анонимен

преди 1 година

Сръбски шовинисти,фурнаджийски лопати.Малко ви беше бомбенето от американците.

36

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

И Вучич разбра,че в Русия е фашизъм. Само Радев и Орбан в Европа са в съюз с Дявола.

35

Анонимен

преди 1 година

До 51... Само за българския комунист ,тоз който излиза и се бие за отечеството си е бандит.Но , не е бандит руския солдат.Койти тъпче чужда земя И Вупеч е по голям демократ от най големия ,,евро-атлантик " в България Тук червените комисари за една нощ станаха евроатлантици.Като Б.Б и ,,господин" Радев

34

Анонимен

преди 1 година

Русия губи, Украйна печели, всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят този факт и цялото население на цивилизования демократичен свят е убедено в това, но малката групичка на нашите русофили е пpocта и не може да го разбера това нещо.

33

Цеца

преди 1 година

Цяла България трябва да мине към Сърбия!

32

Анонимен до 45

преди 1 година

Това нещо променя ли ситуацията а тя е катастрофална за Украйна и НАТО ? Танка иска подръжка а Полша не може да гарантира това дори танка да не е ударен а да има механична повреда и да му смени някоя част Полша не може да я усигори. Мислете малко с тези глави получаваш чужда техника нямаш резервни части, механици ремонтни работилници и този танк става безполезна купчина желязо.

31

Анонимен

преди 1 година

България си заработи удари на възмездието за смъртта на руските войници от снарядите с които снабдява украинските бандити.

30

Българка

преди 1 година

По-добре децата ми да станат пушечно месо за руската артилерия в Украйна, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.

29

Анонимен

преди 1 година

След още 6 месеца Украйна няма да има мъже за набор в армията. Затова ние българите в България требе още от сега да организираме една военна мобилизация за да сапортнеме народа на демократична Юкрейн в справелливата му борба срещу диктатора Путин и руските нашественици и да доставим жива сила на президънт Зеленски.

28

Анонимен

преди 1 година

И когато полетяха първите самолети, първите изтребители, почнаха да бомбардират Донецк и да загиват мирни хора, почнахме да взривяваме социалните мрежи и да се обръщаме към вас, украинците, "Какво правите? Помогнете! Знайте, тук при нас е война! Война!!!". И вие какво ни казвахте? "При вас не е война! При вас е зона АТО. При вас върви Анти Терористична Операция. Тоест, терористите превзеха Донецк и Луганск и украйна прекрасно с това се бори. А мирни хора там отдавна няма, вече са изтеглени!"

27

Анонимен

преди 1 година

Полша е готова да даде танкове Леопард 2 на Украйна и без съгласието на Германия. Според договора с Германия страните получили танковете могат да ги предоставят само със съгласие на Германия. "Полша няма да наблюдава пасивно, докато Украйна кърви", каза полският премиер. "Украйна и Европа ще спечелят тази война с или без Германия", каза Моравецки.

26

Анонимен

преди 1 година

Казвам ви...последния комунист ще умре в България.Вече и името му стана известно.Казва се ..Б.Б...Той е ,,твърдо " зад санкциите за Русия.Но иначе плътно стои и се нарежда на първо място по манталитет и устройство на държавно и институционални ниво с Русия у Руската държаава.Нищо чудно чи ни викат ,,Малая рус".Тук с чували и сакове се изнасят едни народни пари и никой не смее да противоречи.Защото както в Русия , всичко е за победата.

25

Българка

преди 1 година

За пари всеки политик е готов да продаде и майка си. Включително и тоя.

24

Анонимен

преди 1 година

Не помня украина да е помагала на Бг тайно ги заринахме с провизии Яко щтее *** и нас да запука да изстреля 2 3 ракети в Парламента ама 1 дане остане от тези ***

23

Иванов

преди 1 година

Тоя пак играе театър видя дебелия че страната му се изолира и почна да пее друга песен но ние останалите държави трябва да сме на Шрек нещо се мъти между Вучич и Путин и скоро ще стане ясно

22

Анонимен

преди 1 година

И на двете места ситуацията е аналогична и в украйна и в сърбия едните искат другите не европейски съюз и на двете места самоопределящите се като други бяха дискриминирани и на двете места произлезе конфликт от това ..

21

Анонимен

преди 1 година

Само Руския народ може да издържи на санкции почти няма допир до модерния свят и гордо би скочил на нато Украина е история въпрос на време тези модерни ракети щте влязат в действие скоро сарман кинжал

20

Do 21

преди 1 година

До ДНЕС БГ. Нещо май ти се размъти мозъка. "... ще го вземат без бой както Одеса и Харков." Кой е превзел Одеса или Харков? Все са си украински и такива ще останат. Още повече че рускоезичното им население почти изцяло е за Украина. Херсон също е украински. Я да ни напомниш кои страни са признали смехотворният референдум там?

19

Анонимен

преди 1 година

Ако бях руски главен генерал щтя да наредя да се пусне бомба с по малка дистанция на ядрен зрив право в сърцето на Киев