58

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера какво толкова им харесва на някои комунизма (само на думи разбира се)? Защо не отидат в КНДР, която е комунистическа държава? Харесва им да бъдат гладни, боси, голи, измъчвани, да лежат в концлагери, затвори, да не могат да пътуват в чужбина? Харесва им дефицитът на всичко?

57

Анонимен

преди 1 година

В ООН се пазят статистики, в Световната банка-също, България е имала селскостопанска продукция, с която може да изхрани 28 милиона души, НО човек е лакомо животно, иска всичко за себе си, иска дори, когато КПД- то му е отрицателно.

56

до 83

преди 1 година

Не е казано, че са добри Саддам и Кадафи. Но кой дава право на НАТО да отива да ги убива. А защо САЩ и НАТО не отиват да говорят за демокрация в Саудитска Арабия - диктатура отвсякъде с пълни ***? Защото нефтът е там как?

55

Анонимен

преди 1 година

Саддам и Кадафи бяха диктатори също като Путин.

54

Анонимен

преди 1 година

Тогава се отказват от руска гас и нефт и връщат руските ракети. А така само на прикаски всеки може да говори но правят точно обратното.

53

Анонимен

преди 1 година

До 73....България беше добро място за живеене на комунистите по времето на социализма.И сега е добро място за живеене на комунистите , които станаха капиталисти.За тях ,комунистите , няма значение в кой строй живеят.Тв винаги са се изхранвали от труда на народа.

52

Анонимен

преди 1 година

И какво му е на социализма в България? Разликата между най-богатите и най-бедните беше 100 000 лева.Сега колко е?

51

до 75

преди 1 година

Да да. Винаги агресията на НАТО се опитват да я оправдаят такива като теб. А какво е оправданието за целене на родилен дом, на радиото, на китайското посолство. Няма да можеш да отговориш нали? А кой унищожи Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи? Пак НАТО нали? Страшни миротворци са НАТО, няма що.

50

Анонимен

преди 1 година

Единственото време, когато България е била успешна е по времето на Царство България.

49

Анонимен

преди 1 година

Сръбската скара е вредна за здравето.

48

Анонимен

преди 1 година

10 г. преди НАТО да се намеси в Сърбия, сърбите извършваха геноцид над всички които искаха да се отделят от комунистическа Югославия. Само Македония беше пожалена и то след изричната позиция на България, че ако Сърбия нападне Македония, то България ще влезе в Македония за да защити тамошното население. Т. е. България каза, че Сърбия ще трябва да воюва с България. И Сърбите разбира се се уплашиха и не нападнаха Македония. Та имаше причини НАТО да се намесва. Комунизмът навсякъде си отива с кръв.

47

Анонимен

преди 1 година

До 69...Ако съм аз на мястото на Петков.Щях да осъдят Йотова за клевета.Че Кирил Петков е изнасял самостоятелно оръжия.

46

Анонимен

преди 1 година

България беше в десетки пъти по-успешна през социализма. Просто комунистите пожелаха да станат капиталисти.

45

Анонимен

преди 1 година

1396г битката при Никопол Цар Страцимир и цялото европейско рицарско войнство се бият срещу Османската войска и...сърбите падаме под Османско иго. Не им ща сръбското, не им ща скарата.

44

Анонимен

преди 1 година

До 64.....Хиперинфлация и България преживя.Но Югославия не се разпадна от глад.А заради центробежните етнически сили.И най вече заради погрешния подход на един остарял комунистически диктатор като Милошевич..Който по подобие на Путин се опита да възстанови федерацията от времето комунизма.Но срещна съпротива .И Запада и американците го довършиха.Но Путин държи ядрени глави.И само това възпира Запада .Путин е терорист като Милошевич.И държи заложници цяла Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са мародери. Продават се лесно.

42

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не познавате значението на думата рус нито историята. То напънът беше именно историята да се заличи.

41

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да става, Сърбия винаги ще е с Русия. Не е за вярване как може на толкова много хора, включително и на много българи да им е толкова къса паметта за 1999 г. , когато НАТО изби хиляди мирни сръбски граждани. И е странно, че извършителите на този варварски акт, който бих осъдил с възможно най- острите думи, сега осъждат военната операция на Путин в Украйна

40

Анонимен

преди 1 година

Русия и Украйна са в тяхна си битка за идентичност. Князете на Киевска Рус вероятно се въртят в гроба като виждат как собствените им внуци воюват помежду си, но могат и да станат от гроба, ако разберат, че ХАЗАРИН царува в Киев. Американците нямат толкова дълга история и не знаят какъв стар дух пуснаха от бутилката.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Югославя имаше хиперинфлация и криза след криза и се распадна и даже и макета и албанците избягаха. България живееше много по-добре при СССр но завист и лакомия ни съсипаха и сега по-зле и от Сърбия.