47

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Аз пък си помислих,че са нацапали гащите и използват украинците.Тъй де като ни е страх от някой да помагаме,че после може да подкара и нас.

46

птица

преди 1 година

До Бг идиотиСпоко, американски телефони, джипове изобщо не са американски. Всичко читаво в СЕВ. Америка е създадино от руска (емиграция), а ръцете, дето правят са китайски или индийски...

45

птица

преди 1 година

До Анонимен 63 Особено общите сауни по селата, просто да повърнеш с мирис на алкохол. Неблагодарни душегуби са фините, независимост, дадена доброволно, всичкото им (наука, култура) направено от Русия. Подли, подклаждащи война. Като искат да помогнат, да премат "невинни укрски деца". Да, ама НИКОГА, само така, да подклаждаме, защото много завиждаме на руските жени, че са покрасиви, руснакът е поможещ , благороден..

44

ПроСоТо

преди 1 година

"Пролог" :-Аз съм ПРОТИВ военните действия в Украйна !!...И уточнението:-Който си мисли,че Русия може да бъде победена,унижена и унищожена ,е..нещо не е в ред с главата..СРАМ за света е,че толкова "ербап бабаити" се нахвърлят върху ЕДИН !!...Но така е,слабите действат на стада..Ипза протокола:..-НЕ съм "русофил" !!!!!...Не съм и "русофоб" !..Просто виждам нещата със собствените си очи,а НЕ с "очите" на пропагандната машина..

43

Анонимен

преди 1 година

Хелзинки не е НАТО, защо не му хвърлят атомна бомбба? - Щото последният път Финландците такъв бой им хвърлиха, че още им е синьо дупето

42

Анонимен

преди 1 година

Филандия е пълно село с 5 милиона недоразвити индивиди. Всичко на север от Хелзинки е ужас идете и го вижте.

41

БАНко

преди 1 година

БАЙДЪНЧОВЦИ ОБИКАЛЯТ СВЕТА И ТЪРСЯТ ОРЪЖИЕ ЗА ,, ПОСЛЕДНИТЕ УКРАИНЦИ " !!!

40

Бг идиоти

преди 1 година

Подкрепят войната на агресора, който унищожава и убива за да завземе нови територии богати на природни ресурси. Харесват да мосят американски телефони, американски джипове, да ходят на екскурзии по всякакви кътчета, но не в Русия или Северна Корея, мо обичат руснаците и мразят американците. КАКВА Е ДИАГНОЗАТА?

39

димитър

преди 1 година

Какво целите с тези статийки, които никой не знае дали са вярни

38

До Анонимния умник

преди 1 година

По добре на теб да ти хвърлят атомна бомба в къщата.

37

Когато и да убиеш

преди 1 година

руски агресор и русофил е все късно.

36

за мужикъ помощ

преди 1 година

от батюшката да не се очаква.....

35

Анонимен

преди 1 година

Финладия е била принудена да со дава въоръжението. Тя дава, но не получава нищо добро от даването Шреди месец Финладия е внесла в ЕС иск за обезщетение заради загуните, които и нанася присъединяването към санкциите Това тук не го писахте. Гинладия съшо е заявила, че ще влезе в НАТО само с Швеция, отделно не. А Швеция не се винда да поличи съгласия от Турция с непрелъснатите си антитурски провокации. Само ще цедят Финландия. И те са с пеперудено ръкпводство.

34

Анонимен

преди 1 година

Пари хвърлени на вятъра ! По-добре, да бяха подкрепили финансово форумните лъвчета, че те изнемогват с тоя мизерен надник от козяк. Само ВиПиЕна за плюсовете и минусите не могат да покрият !

33

ИстинскиЧовек

преди 1 година

Задминаха ни финландците, срамота! Досега ние бяхме предоставили 460 милиона кеш и безплатна издръжка на бежанците от войната, без да се смята оръжейната и хуманитарната помощ.

32

100%

преди 1 година

След войната фашистка Русия със сигурност няма да съществува в този си вид...

31

Анонимен

преди 1 година

Русия никога повече няма да се възстанови след тая война.

30

Анонимен

преди 1 година

За 8 години "бомбардиране" на Донбас... няма и една счупена керемида в Донецк и Луганск... Но русофилчето писало тази дърта лъжа не знае това.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Тези бомбардировки над градовете" укропите ги вършиха в продължение на 8 години, срещу собствените си хора. Гарантирам ти, че избора на финландския режим няма нищо общо с човечност, а с продажност и пр0стотия.

28

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти и варвари в Кремъл трябва да знаят, че няма да има прошка за зверствата им в Украйна. Тези бомбардировки над градовете на Украйна ужасиха всички европейци и именно те са причината за военната помощ.