10

Анонимен

преди 1 година

егати гадната рецепта

9

Анонимен

преди 1 година

свинско с ябълки кромид вино

8

В.

преди 1 година

Ходих за мляко сутринта. После купих кокали с ребра. Дъщерята се прибра. Направихме с ориз.Споделям го с един човек. Кой какво следил не ме интересува.

7

Анонимен

преди 1 година

Това ястие може дастанемного вкусно,ноима един проблем. След консумацията на толкова много лук се отделят много физиологични газове.

6

До Анонимен 2

преди 1 година

Правси,зависи от много неща кога ще са готови за консумация и ябълките, и месото. Зависи в какъв съд ги приготвяш, колко време стоят захлупени /например, не е все едно дали е обкновен тиган или е "Цептер"/.

5

Анонимен

преди 1 година

Това не е котлет. Нарича се контра филе, за който не знае. Рецептата е объркана.

4

Анонимен

преди 1 година

само ИТ-тата имаме пари за месо, слугинажа с 3000 лв заплата ще яде соя

3

Асан

преди 1 година

Не виждам кокал на фотото :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Запечатаните котлети не са готови за ядене. За още 10 мин. докато омекнат ябълките, също няма да са готови. Сварени ябълки ли ще ядем или сурово месо?

1

Асан

преди 1 година

Най обичам българско юнашко мляко:)))