23

Вечерен пасквил,

преди 1 година

за лека нощ деца... Все едно го е писал ДжамбазЪ от ФаТкиБг! :)

22

Русия

преди 1 година

"всички приходи и данъци на ЛУКОЙЛ от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария."Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари за минавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия.Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛА

21

До някой

преди 1 година

Ако си отворил интернета щеше да разбереш, че акциите на Алекперов, сина му и Федун са 49,5%.

20

Анонимен

преди 1 година

Кажи Политико и няма нужда да го обиждаш.

19

Джаба

преди 1 година

Искам нафтата и бензина да станат поне 10лв./л за да пишете повече глупости тук, а да не Ви виждам по улиците.

18

Анонимен Келеш

преди 1 година

"еФтинджос":):):):)

17

Анонимен Келеш

преди 1 година

Неграмотни руски тролеи:):):):)

16

Анонимен

преди 1 година

Бивши и настоящи шефове в,, Лукойл"Вагит Алекперов, Равил Маганов,Назим Сюлейманов и тям подобни. !! Абе това руска компания ли е или е от Туркменистан?

15

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам България да се включи в световна инициатива да сапортнеме Алексей Навални и всички политически затворници в Русия, както и на отбраняващата се срещу руската агресия Украйна. Хайде приятели, споделете тук във форума, какво мислите за моето предложение.

14

Анонимен Келеш

преди 1 година

"еФтин":):):):):)

13

Някой

преди 1 година

Аз ли нещо не разбирам? Отваряш интернет и правиш справка, и се оказва, че 77% от акциите на Лукойл са притежание на Нидерландската банка ...ING ? Този,който се води президент, има към 2-3% ! Така че, защо санкциите не ги ловят, е ясно! Спомням си, когато Ваньо Танов им отне лиценза, Българският "независим" съд им го върна след две седмици! После Ваньо Танов го изпратиха!

12

Споко

преди 1 година

Споко, руските енергийни компании са парии в ЕС, до дни, дори до часове Русия ще рухне и ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила на запада и ще ни доставят евтини енергоносители и суровини да си развиваме технологиите и да живеем богато и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

11

Анонимен Келеш

преди 1 година

До7 Пише се"еВтин"бе неграмотен руски тролей:):):)

10

Анонимен

преди 1 година

За 2022 Русия съкратива доставките на енергоносители за ЕС с 45%, а е получила неколкократно повече печалба от високите цени.

9

Споко

преди 1 година

Споко, европейската земя под "Лукойл" се пропуква, до дни, дори до часове Русия ще рухне и ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила на запада и ще ни доставят евтини енергоносители и суровини да си развиваме технологиите и да живеем богато и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

8

до 1

преди 1 година

В случая кръгли нули,което не е вярно!Винаги си оставят вратички,за тях не се притеснявай!

7

Анонимен

преди 1 година

До 4Верно сте некъпани сектанти с IQ20 да не мислиш ,че Русия ше ти докара петрол на тея цени ако национализирате Нефтохим смешници айде намерете по-ефтини горива тогава кои сте вие та очаквате Лукойл да ви продава под пазарната цена нещо приятелибли сме какво прецакайте Нефтохим и безнзин от Турция ще вкарваме на още по големи цени но когатонямаш акъл така е.

6

Анонимен

преди 1 година

Да продадат или да затворят до края на войната . Пред ЕС няма перспективи . Тази година беше годината на Индия защото в Китай имаше затваряния заради ковид . Идва времето на Азия . Продаваш в ЕС и инвестираш в Индия Китай Виетнам Индонезия . Това са независими държави . Е да там ще плаща данъци но с нужните тръби ще има конкурентни предимства. Кво ще продава в ЕС ? Запада умря . Тва не ти е запада от преди 20 години .

5

и най-изгодно

преди 1 година

данаци не се плащат, пеалба на корем, приятели много, кво да му е лошото

4

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Проблема се решава с една бърза национализация на Нефтохим за един лев. По този начин ще си решим и бюджетните проблеми с милиардите долари несъбрани данъци които в момента изтичат в посока Москва.