43

Кос

преди 1 година

До ГражданинХайде елате и транспорта ще ви платим..еднопосочно.

42

Георги

преди 1 година

Защото само България се продава за копейки , затова си е и най-бедна и нещастна

41

Анонимен

преди 1 година

"Дай България" както обикновено не мислят за България а как да изпълнят нарежданията от Запад"

40

Бай Дрън

преди 1 година

Защо някой си мисли, че България се е борила за запазването на Лукойл? Истината лъсна и в медиите тия дни, как Лукойл е главния снабдител на Украйна с горива. Нима си мислите, че България е извоювала нещо за Лукойл? Стига детски приказки, лека нощ, бързо по леглата :)

39

Гражданин

преди 1 година

До 55 Кос: ако дойдем на портала, повече няма да влезете вътре!

38

Анонимен

преди 1 година

Айде Европа и без Лукойл сега хахахаха сега ще се движим на изпарения докато дойде зелената енергия хахаха

37

Анонимен

преди 1 година

Не плащаха данъци 20 години и още са тука, ако не мирише на корупция, здраве му кажи.

36

Сатир

преди 1 година

До Анонимен Разрушиха я по нареждане на ШЕЛ. Жул Кортенхос беше изпълнителя - тогава директор ШЕЛ България. Лично го чух от него в кабинета му.

35

Антонии

преди 1 година

Отдавна руската Лукойл трябваше да бъде изгонена от европейска България. Която не плащаше данъци и ощетяваше с монополното си отношение хазната и злоупотребяваше тотално.Но служебното правителство на другаря президент Радев Решетников обслужва руските интереси държейки се като руснаци ,а не като българи. Лобито на Лукойл в България е огромно. Кадрите от Дс, Бсп и Възраждане са преданни като Матросов. Те се чувстват руснаци, а не българи. Жалки рублояди и предатели на европейска и натовска Българ

34

Сатир

преди 1 година

Мартин Владимиров, старши енергиен изследовател в мозъчния тръст Център за изследване на демокрацията в България, - Кой плаща заплатите на тези "изследователи"

33

Анонимен

преди 1 година

Нали имахме и друга рафинерия в Плевен, която си беше 100% българска? Какво се случи с нея?

32

Ехаа

преди 1 година

До Анонимен Изглежда това в/у раменете си го имате само за равновесие. Лукойл плаща заплати и осигуровки на хиляди работещи, както ви е казал по долу Кос, заповядайте на портала да ни затворите...

31

Кос

преди 1 година

Фобаците и Реалиста щом толкова искат, да стане 5лв нафтата - нека бъдат така добри да дойдат на портала на Лукойл, когато излизаме от смяна, ще им го обясним по "трудният начин Кафа от ....

30

Гошо

преди 1 година

Бойко в затвора!!! Зад продажната МУТРА скоро няма да стои никой. Подлогата изгуби Господар. Остана само кучето(при Господаря) . ДАНО ДОГАН МУ Е СЪКИЛИЙНИК!!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Някои държави, направиха цели войни и убиха маса хора в Либия, Африка, Азия, за да откраднат чуждия петрол от чуждите държави, който нямат право да крадат и си присвояват, а вие за "Лукойл" дрънакате, тази компания е европейска, имат офиси в Холандия, Ню Йорк и просто си работят, оставете ги на мира! Не видях някой да спря и турците, които крадяха петрола на Ирак през войната, километрични колони от цистерни всеки ден с откраднат петрол, не може някои да извършват кражби и да мълчите, а други ст

28

Анонимен

преди 1 година

Няма да имат проблеми. Основен акционер в Лукойл е фамилията Ротшилд.

27

Лукоил е Азерска

преди 1 година

Лукоил не е руска комрания а Азерско , защо мамите хората

26

Анонимен

преди 1 година

Какво се заблуждавате, както САЩ продаваха оръжия на терористите, така и Русия си взима порция от продажба на горива и боеприпаси за Украйна, а иначе тук след 2 години всичко ще се скапе рязко, 3 в 1 криза за тока, криза за горива и приемане на еврото ще обеднеем още 2-3 пъти от сега.

25

Анонимен

преди 1 година

Филията с маз на Тиквунестият се пропука!

24

Експерт

преди 1 година

У нас има тоооолкова много добре смазани с руска корупционна слуз розови ду-***-та, така че Лукой спокойно може да дере кожите на ***!