35

Анонимен

преди 1 година

Бат Боку е цар да разбива и разделя.Каквото и да си говорим,става въпрос за ПАРИ.

34

Анонимен

преди 1 година

Еее ама що така никой не иска среща с Корни , няма ли някой да уважи жената днес?

33

Никола Стефанов

преди 1 година

Защо ли си губят времето? Вярно е, че всички, без "Възраждане" и ДПС, ужас ги тресе че на следващите избори ще се справят по-зле, а някои даже може да изпаднат, но да го мъчиш до последно едва ли ще промени крайния резултат.

32

Анонимен

преди 1 година

Време е да се направи редовно правителство и тези лидери сега събрани на среща да превъзмогнат своето его и да направят редовно правителство България има нужда от правителство

31

Зозо

преди 1 година

Казаха, че ще предават на живо срещата по БСП ТВ. Ще гледам сеир, Боко - любезния в действие :))))))))))))))))))))))))))))))))))

30

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ЧАКА БАБА ЯГА, КАКТО МЛАДА КОМСОМОЛКА ЧАКА ДА Я ПРИЕМАТ В БКП И ДА И ДАДЪТ ПАРТИЙНА КНИЖКА - С ТРЕПЕТ ОЧАКВА ДРУГИТЕ ПАРТИИ. ДА ДОЙДАТ ТЕЗИ ***, КОИТО И СПРЯХА КОМИСИОННИТЕ ОТ СДЕЛКИТЕ С ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА. ПАЛАВНИЦИ ПРЕЦАКАХА ДРУГАРКАТА НИНОВА.

29

Буци Суджука

преди 1 година

- Куни, тири ли агнето че съм се загладил нещо?

28

ББ

преди 1 година

БКП КРАДЦИТЕ НА СБИРКА

27

Анонимен

преди 1 година

Борисов беше член на БКП и БСП така че ще отиде.Сам каза преди, че един ден като остарее пак ще влезе в БСП.Борисов и БСП са БКП.

26

Анонимен

преди 1 година

Връщай мандата и не ни Губи времето Другарко Нинова!

25

Анонимен

преди 1 година

В България няма политика, защото олигархията е поставила марионетки навсякъде.Води безмилостна война с народа - демоса.Срещите са само камуфлаж.

24

Анонимен

преди 1 година

Бойко вече ще прави дълбок поклон към спасителите на Украйна. Той може да е путинист, но срещу Германия не се рита. И тези прякори повече няма да ги чуете от Бойко. Срещу Германия и САЩ не се рита. Ще забрани и на калинките си да ритат срещу Германия.

23

H2

преди 1 година

Изцапани с кръв ръце от внуците и пра-внуците на нашите Освободители. Благодаря но разговорите са напълно безсмислени. Социалисти ляви и други българи ,не Ви ли е срам от това ръководство. Голям грях имат Господ вижда и не забравя. Колко ли млади животи са отнети благодаряние на нейните подписи.Амин

22

Анонимен

преди 1 година

Киро няма да отиде на срещата, защото Бойко такъв тупаник ще му отпере, че ще върне целия пробиотик с който се е нагрухал на пода.

21

Анонимен

преди 1 година

Сега Бейко няма да смее да нарече Киро и Асен с прякорите, които той лично им измисли. Защото Германия гледа и слуша. Ще казва само "господин Кирил" и "господи Асен". Свърши се с обидите. Защото Германия и САЩ гледат и слушат и ще наказват всяка обида от тези лъжеевроатлантици и истински путинофили и украиномрази. Защото ЦРУ им чете партийната преса и ги знае какви са.

20

Зозо

преди 1 година

До Анонимен....... Мисис Хартиена бюлетина...... Аз бих я резнал не за кеф, а за назидание. Да й е за урок, и после да се хваля :))))))))))))))))))))))))))))

19

Съвет

преди 1 година

До българин 5 Щом си гласувал много пъти за БСП , ти си ни ясен.Не се отказвай. Има надежда БСП да ги има и в бъдеще.

18

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и "Чалга парти" свалиха правителството, което спаси Украйна. Запада е разярен заради лъжите на пропутинските партии в парламента - гербодепесарите, които спасяват режима на Путин чрез политика и медийна подкрепа в медиите си.

17

Анонимен

преди 1 година

Много ми се искаше да спрат да се карат политиците и да успеят някакво правителство да направят обаче не може...тамън тръгнат да се разбират и от западните медии като Политико и DW пускат някаква публикация нашите да се карат.Атаката към Нексо от сащисаните също да не забравяме...нарочно ни държат без редовно правителство.

16

Анонимен

преди 1 година

Циркът започна да става не интересен...........