41

Анонимен

преди 1 година

Що лъжете бе - Грета ви е началник!

40

малката пикла

преди 1 година

иска да я доминират едри германски полицаи, в швеция само гейчета станаха....

39

Анонимен

преди 1 година

"екстра" в случая значи статисти. Хубаво е да знаем от какъв език превеждаме и какво значат думичките.

38

Анонимен

преди 1 година

До 41Мдаа такива като теб са много...затова Бг е на това дередже а и светът...мислят повече за собствения си гъ...з. Смяташ че всичко около теб като са зле ти ще си добре....значи ако държавата затъва на теб всичко ще ти е ОК....

37

ДО 41

преди 1 година

Човече , няма как да поставиш *стабилен* Доход преди Образование и Здравеопазване - Този Ред идва от Семейство и Държава.

36

Анонимен

преди 1 година

Много важно дали е фейк или не... На мен ми важно стандарта ми на живот да се покачва. Да имам стабилен доход, образование, здравеопазване (дано не ми се налага), социален статус, спокойствие. Добра работна среда, а не експлоатация. Сигурност, за да изляза с децата и жената и да знам, че няма някой да им посегне. Сигурност, образование, здравеопазване, стабилен доход.

35

МНЕНИЕ

преди 1 година

Германската Полиция се изложи пред Хората - Има снимки от Летище Франкфурт и Обратно , Грета е със Полицейски Ескорт с Лимузини ???

34

Анонимен

преди 1 година

Нашите дами от НАТО, сащ и еврогейския съюз са ми много интересни. Ако другото мнение не съвпада с техните извратени и сбъркани мисления те изкарват копейкаджия. А не разбраха, че са една шепа хора и мнозинството на България е против НАТО и ЕС там ни вкараха насила без да ни питат.

33

Вместо

преди 1 година

да се обясняват трябваше да направят медицинска експертиза... девойта е тежки психични проблеми. За кратко някой младеж я ощастливи и се беше кротнала, но явно не издържа завалията. Виж ако това се беше случило при нас, детето щеше да поеме нвкоя клинична пътека с предварителна кека настройка при задържане...ами *** ...

32

Варналиев

преди 1 година

Туй, хамавото не си намери едно чесало, че да не се занимава с глупости!

31

Анонимен

преди 1 година

В много професии има технически-технологичен престой поради вид цикли без завършека на които не може да се продължи основния производствен цикъл,както и от лошо климатично време,като по нейното пребиваване на тоз терен за протести от честите климатичните смени,промени,че терена от естествени промени,не изкуствени бил хлъзгав,лепкав що дебел слой глина от което много полицаи по нападали в стремежа си да разделят затъналите протестиращи от точно тоя протест където била и Г.Тумберг тъй,че подспрели

30

Анонимен

преди 1 година

Голем г***з вади, дали е само веганка, не я ли боли за растенията, те също искат да живеят като прасетата

29

Европеид

преди 1 година

Евала Грета, продължавай да мачкаш ***! Изкефи ме как арестува тоз пллужек Андрю Тейт, давай скоро и Тръмп

28

Анонимен

преди 1 година

задомяването и децата са отживелица, нека си прави цирка, щом й се връзват.

27

Анонимен

преди 1 година

Голям майтап са нашите копейкаджии, които силно мразят Грета и тия около нея, но всъщност Грета и гретовци са проводници на руските интереси! Ако не бяха Грета и гретовци, то зависимостта на Европа от руските енергийни ресурси щеше да е неизмеримо по-малка от сега

26

дърт

преди 1 година

Туй моме стана за ашладисване вече. Пък и за задомяване и деца може да започва да мисли. Стига е хвърчало из облаците на разни замърсяващи природата самолети:)

25

До 21

преди 1 година

Хапчетата пубере,хачетата!!! Имаш акъл като на Грета !Ех тази природа,как се гаври с някои индивиди!

24

Нане

преди 1 година

От близо година, зеленият наркУман измести тунберга от световните новини глобалистки... Та полиса и направи акция и покачи рейтинга... ===)))

23

Анонимен

преди 1 година

Поредната неолиберална продукция с марка Грета Тунберг. Глобалистите вече се чудят с какви глупости да забъркат нормалните хора.

22

Иван

преди 1 година

Момичето е сгодно, трябва наистина да си намери майстор, аз лично се радвам, честна и пряма - разбира се - трябва да си избие всякакви екологии от главата, поне така крайно, не знам.