35

Анонимен

преди 1 година

Когато един в една стая казва че ще гръмни бомба в стаята на останалите нищо не им остава освен да го изхвърлят навън.И да го спукат от бой.

34

До Муахаха 19

преди 1 година

Интересно ми е такива К"Р"Е"Т"Е"Н"И" като теб дето се радват на радио активна Европа толкова, какво си представят че ще се случи с тях самите? То на приказки със съучениците в училище е яко да се правите на силни така, ама ако падне дори тактическа ядрена бомба първи ще ревете и ще питате що така стана. Наистина - как си го представяте от твоя род, че ще стане? Русия пуска няколко ЯБ над европа и САЩ и печели нещо? Остава и тя цяла без ответен отговор. "Ш"И"Б"А"Н"Я"Ц"И сте ти и себеподобните.

33

Никой

преди 1 година

До Светът срещу Русия чист хамерски фашисто

32

До хахаха

преди 1 година

Войната в Афганистан няма нищо общо с тази... При тази в Украйна западняците и украинците си представят загубата на Русия като пълен разпад на Руската федерация, като край на тази държава в моментния вид, в който съществува сега... Това означава смъртна заплаха за руския елит и имперския национализъм. А това е предпоставка за ядрен конфликт...

31

Медведев

преди 1 година

Февруари 2022г.: След три дни превземаме Киев, а България да излиза от НАТО!Февруари 2023г.: Обсадили сме едно село в Донетска област, не ни пречете да го превземем, че иначе ще започнем ядрена война!

30

Анонимен

преди 1 година

Браво, Русия им казват на *** език, че ако нападнат новата нейна територия ще изядат дървото съгласно нейната доктрина. Толкова простичко им казват, че дори европейските меки китки ще могат да го проумеят.

29

Зозо

преди 1 година

САЩ и ЕС произвеждат над 50% от световния БВП. Тоя Гаврош на какъв се прави? Утре като фалират пак, ще се молят за храна на "прогнилия запад" - СССР 2..........

28

Кире

преди 1 година

Да беше прочел че всички войни от 100 години, приключват с оттегляне на агресора и тежки репарации.

27

ХИЧО

преди 1 година

Джуджето искало да е Бог,господар на всички.Но е само едно дребно уплашено старче на края на живота си.Със памперс на зад-ника срещу неприятни изненади.

26

Анонимен

преди 1 година

Тук има лекенца дето не са виждали автомат, но не приемат че има хора с неутрална позиция. Недай боже вярно някой да пусне ракети кво си мислите, че системата на НАТО за противоотбрана ще ни спаси, точно тия първи ще се нааакат. Нищо важното е да си лаем, да унищожавали русия и т.н. Единствения начин от ситуацията е жужака да бъде убит и да дойде опозиционер е прозападни виждания, който и да изрине тая мафиотска *** около кремъл, която ползва ресурси за милиарди

25

Анонимен

преди 1 година

Като видахме в какво състояние е армията им, най-вероятно е да се взривят сами и има да се чудим как да им помагаме.

24

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

23

Пошьол

преди 1 година

Какво говори този кумплексере няма никакво значение, уйде Кремъл в ямата. Едно село 2 месеца не могат да завземат и тръгнали да плашат гаргите. Ядрените им чакии са като безАнаЛоговите им оръжия и армия

22

Русия - смех

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 11 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

21

Анонимен

преди 1 година

Ай;ся, като е ядрена сила и да ги пуснат руснаците до Босфора и Ламанша. Простотий о ***

20

хахаха

преди 1 година

А Русия като изгуби в Афганистан колко ядрени бомби пусна? Май по скоро се разпадна...

19

Бастър Копче

преди 1 година

Ядрена сила не може да бъде победена. Защото ако бъде натисната до стената вече няма да има изход освен да натисне копчето. А победители вече няма да има. Освен Русия ако не се премиери със случващото се и да се обяви за победена, но не вярвам това да стане. Войната според мен ще ескалира за съжаление.

18

Анонимен

преди 1 година

Глобализмът си отива.Спете спокойно,деца!

17

Анонимен

преди 1 година

След всичките изцепки на Кремъл, вече си мисля, че корупционеро-милиционерската им управляваща шайка отдавна е нарязала ядрените ракети на скрап и с парите си е накупила вили в Монако, а сега само плашат гаргите. Като се замисли човек, България и Русия наистина си приличат. Тъжно, но факт.

16

ИВАН

преди 1 година

До до 6ОТИВАЙ ДА СЕ БИЕШ СРЕЩУ РУСИЯ И В ИМЕТО НА АЛЧНИТЕ КАПИТАЛИСТИ, КВО ПИШЕШ КОМЕНТАРИ, ГЛУ ПАК!