10

Илюстрация на

преди 1 година

манталитета на политик:всички други му виновни,а той-света вода ненапита.Узурпирането на властта от Радев е следствие от злобата,омразата,ненавистта,завистта и властолюбието на политическите субекти,които хем искат властта,хем не я искат(тя сега е горещ картоф),но не я дават на другите.Сандов,ако бяхте свестни в НС,щяхте да съставите експертно правителство,но тъй като сте задръстени от гореспоменатите "качества",не можете да постигнете съгласие и тогава искате,не искате.Радев ще управлява.

9

Дони

преди 1 година

А Сандов го видяхме какво може като министър, едно голямо нищо с претенции.

8

гост

преди 1 година

А бе ще ти изкарат кирливите ризи, вервай ми :)

7

Анонимен

преди 1 година

"Макар и легално, това се превръща в узурпиране на властта" - това се нарича правова държава бе баце. Каквото казва закона това е правилно и всеки го спазва без да се обяснява. В политиката морал няма, всички вие политиците го доказвате всекидневно.

6

Анонимен

преди 1 година

Сандов завършва магистратура през 2017 година и през 2021 става вицепремиер и министър. Явно има голям опит.

5

Тони Стораро

преди 1 година

Зелен талибан

4

ЬЬЬ

преди 1 година

Дано България никога повече да нямаме президент като рАДЕф. Миришат му чорапите, както и цялото президентство.Единственият "президент" в ЕС,който явно подкрепя путин и войната му в Украйна.Според него всички, освен бсп и възраждане, са войнолюбци,а това в прав текст означава,че и страните от ЕС са такива,защото помагат на Украйна с оръжие и боеприпаси.Само той е света вода ненапита.СРАМ! СРАМ и ПОЗОР!

3

Анонимен

преди 1 година

Всички партии начело с Тиквин Банкянски работят от години това да се случи, а сега реват като нас ра ни. Искт да се дърлят и крадът , а всички да си траят. Ами.....така си разпределихте статуквото. Никой на никой да няма вера ! И хората на "политиците". Сега аи сърбайте попарата.

2

Анонимен

преди 1 година

Мафията никога няма да им прости че й затвориха кранчетата.

1

Анонимен

преди 1 година

Европейската комисия (ЕК) разреши ларви на бръмбари да бъдат добавяни в храната в ЕС. Това става ясно от РЕГЛАМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) 2023/58 НА КОМИСИЯТА от 5 януари 2023 година за разрешаване на пускането на пазара на замразени, под формата на паста, сушени и прахообразни форми на ларви на Alphitobius diaperinus (малък мрачник) като нова храна. Регламентър е публикуван в официалния вестник на ЕС.