10

баба мара

преди 1 година

значи с месо от испания правим луканка и си правим реклама само че без мен имоето семеиство 20 години вече не консумираме месо

9

Мухаха

преди 1 година

Значи , плащаш солидна сума на някакви си бюрократи дето по цял ден седят на столчета в някоя канцелария .... и никой вече не може да ти фалшифицира продукта на който самия ти си отмъкнал рецептата и си я фалшифицирал за по-голяма печалба .... .бахахахаха . Уникално ....

8

Анонимен

преди 1 година

А снимкаджията? Каква култура има снимкаджията? вляво е сложена мелачка за чер пипер, която е с изработка на югоизток от България. Внасят ги през Туция. Подобни мотиви има и в Азербайджан, и Предна Азия. Не че е лошо, оттам в Европа идва богатството на вкусове, но традиционно българско не е.

7

Пиша коментар

преди 1 година

Цената на сух телешки суджук става към 50 лв. Тази луканка на каква цена е?

6

Анонимен

преди 1 година

Вече невярвам на никакви стандарти,бдс,защити и тн . 80% от всичката месоподобна маса е внос, в т.ч. огромен внос на зцамразени субпродукти от цял Свят-кръв,черва,сърца , обработени с химикали, и 10-20 години отлежали.

5

Анонимен

преди 1 година

Смядовската луканка при бай Тошо беше върхът! Шпековият салам при бай Тошо беше върхът! Салам Камчия с чесън при бай Тошо беше върхът! Сега 100 вида луканки и салами и едно НИЩО накрая!

4

Анонимен

преди 1 година

Оня ден си я купих. Рязах я с трион.

3

Анонимен

преди 1 година

См ех. Ти тая "луканка" е само кокали и жили.

2

Анонимен

преди 1 година

Колко повече да се фалшифицират подобни "запазени марки" ? Можеш да ги мажеш на филия понеже са пълни с мас и вода.

1

В.Узунов

преди 1 година

От троянските неща предпочитам сливовата