12

Анонимен

преди 1 година

Нинова играе ПОСЛЕДЕН ВАЛС , СОРИ !

11

МУРЗИЛКА

преди 1 година

"Демокрацията ни отне всичко" - мисля, че това бяха думите на Корнела в предизборна кампания.Така,че да връща мандата.Има парадокс-когато Петков направи правителство(макар и трудно),за да се движи държавата,тогава хората според манипулаторите-социолози и пр. казваха,че искат правителство.Като го свалиха,защото настъпи доста интереси(Гешев и Радев влязоха в съюз)се оказа,че била смешна коалиция.Защо сега трябва да се състави правителство?Масовото гласуване срещу мутрите е единственият ни шанс.

10

Анонимен

преди 1 година

Нинова имаш кръв по ръцето от убити руснаци с българско оръжие!

9

Анонимен

преди 1 година

Нинова е права , тя нали изнасяше /помагаше/ с КОЗУНАЦИ , сигурно не е знаела какви са ''козунаците'' !

8

Аз

преди 1 година

Нинова, бавиш се излишно и ненужно! Питай ги другите партии, да ти казват "НЕ" и това е! Колкото повече протакаш, толкова гласове губиш на изборите. А на тях и 5-то място не ви е сигурно!

7

Хахахаха

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува....Щели да преговарят с всички значи, въпроса е че никой няма да преговаря с тях. С подкрепата си за хартиената бюлетина Корни утрепа партията столетница, а вчера с признанието, че са изнасяли оръжие за укрите КирЕ вече тотално закопа БКПето.... Да се молят да минат 4те процента, че влизането им парламента вече е много съмнително. Браво Корни- ти направи туй дето баце не успя-ти погреба бсп.

6

Анонимен

преди 1 година

На снимката :прилича на обучена евроатлантическа даскалица ,която опитва да омайва своите ученици с хубави думи и усмивки

5

Анонимен

преди 1 година

БСП водач Корнелия и синче Рада Надал .Е кви са тези българи а?Нататък социалната Нинова една тухла не сложи за 6 години .Нататък оправи пенсиите на ченгета ,депутатчета ,военни доносници .Нанатък тази партия е лъжа и измама в социална партия няма английска рече другарки Нинова !

4

Анонимен

преди 1 година

То хубаво ще преговаряте,ама ще има ли с кого?

3

Анонимен

преди 1 година

Връщай веднага мандата крадло.

2

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Всъщност те трябва да отговорят на тези въпроси. Какво питат и се крият зад другите ? Ялови ятаци.

1

Една тъпа

преди 1 година

Я си ходи у Мездра...