32

Анонимен

преди 1 година

Бсп пак брани руския интерес Уж искаше еврото А го няма в приоритета им Жалки русофили!!

31

ха

преди 1 година

нинова продължава да играе ролята на загрижена за обикновения българин . не искаше да подкрепи някоя от първите две партии сега щяла да разговаря с всички да я подкрепят .

30

vale_karo

преди 1 година

Всеки коментира каквото му е угодно .Но никой не коментира лъжата в самото заглавие. "БСП ще преговаря" вместо вярното "БСП ще разговаря" .От тук нататък колкото си искате коментирайте глупостите на сътворилия статията .

29

Бонго Бонго

преди 1 година

Ха ха ха имала 5 въпроса..Нинова, ти си коя подред полит партия, че неразбрах. Ти ли ще диктуваш въпросите? Смени си отношението и тихо тихо до тревата се наведи да премине бурята.Нови избори!

28

пералня

преди 1 година

Нинова се опитва да Опере изцапаните ***.

27

Хахаха

преди 1 година

И пак много хитро вмъкна руския интерес.Премахна ЕВРОТО от приоритетите Шенген да Еврото нямало да стане???? Хахаха точно това което иска другия РУСОРОБ копейкин. Защо ли? Ами много просто еврото в българия ще означава окончателно скъсване с русия В евро държава русия не може да вирее Защото тя е подчинена на ЕЦБ. Пране на пари корупция на политици става почти невъзможно. Което е удар за руския интерес в България. ГЕРБ ДБ и Дпс няма да се съгласят .Никога с комунисти те са ***

26

Анонимен

преди 1 година

До 26 И Аз към ГЕРБ!Не Ви допускат да " управлявате" вече!!!-:)

25

Анонимен

преди 1 година

Не ни губи времето др Нинова!

24

Нео

преди 1 година

Аз имам само един въпрос към БСП: Кога ще се разпуснете?

23

Зозо

преди 1 година

Едно време руснаците караха бай Тошо да дава 12% от БВП за руско оръжие и магазина с празни щандове. Сега същите оръжия по руските глави, магазина пълен :)))))))))))))))))) Всичко се връща.

22

Анонимен

преди 1 година

5 минути слава за бялата Снежанка - другарката Нинова! А Петте въпроса ще бъдат зададени на нея..

21

Анонимен

преди 1 година

Скивай само каква обърквация настана.... Кире гордо казва изнасяхме оръжие, кака Корни възмутено отрича, а когато двама лъжци говорят едновременно се чудиш на кой да вярваш...Ама в случая май ще повярвам на кирЕ - вчера не знам пиянн или дрогиран беше ама се изпусна и си каза всичко както е било.

20

Христо

преди 1 година

Тия бизнесмени нямат вече нищо общо със социализма и социалните идеи ,искат само власт която обръщат в пари

19

Зозо

преди 1 година

Уааааххаааа, с любезния лос Боко как ще преговаря, а? :)))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Предполагам

преди 1 година

петте въпроса ще се нещо в стил: 1-ви, Колко пари ще искате, за да се коалирате с нас? 2-ри, Колко % ще искате от баницата после, като съставим правителство? 3-ти, Къде мислите да ходите на почивка през депутатската ваканция? 4-ти, Хубаво ли е там? 5-ти, Ще има ли места в самолета и за нас?

17

Зозо

преди 1 година

..........Нинова бе категорична - не сме изнасяли оръжие за Украйна.......... Уааааххаааааа, не беееее, само до границата на Украйна сме изнасяли бееееееее :)))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 1 година

да, да, затова случайно се казва г-жа Лъжа, нямат грам достойнство и морал тия политици!!!

15

Анонимен

преди 1 година

*** крадла корумпирана, дано се пържиш в катрана, за дето от изнесените оръжия загиват деца. Нямате срама. Връщай комисионните, крадло!

14

Анонимен

преди 1 година

Нинова , приказките вече не вървят !

13

Анонимен

преди 1 година

КОРДЕЛИЯ СБЪРКАЛА СИ ПОСОКАТА - ТОВА НЕ Е КОЛОКВИУМ, ЧЕ ДА БЕСЕДВАТЕ. ВЪРНИ МАНДАТА !!!