18

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с жълтите жилетки на Путин? Да не би спонсора да остана без пари?

17

Британци бедняк

преди 1 година

Ама разбира се ....Какви други "новини" може да очаквате от подчинените медии и агенции на брюкселските меки китки, които още не могат да прежалят липсата на няколкото МИЛИАРДА вноска която Великобритания внасяше в касичките им всеки месец.... ЧЕТИРИ ГОДИНИ ФРАНЦУЗИТЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ НЕКАДЪРНАТА ПЕНСИОННА РЕФОРМА НА МАКАРОН...заради Брексит... ГЕРМАНИЯ ТЪРСИ СПЕШНО РАБОТНИЦИ...заради Брексит ....В БГ ЗАПЛАТАТА СЕ ПОВИШИ ДО НЕВЕРОЯТНИТЕ 4.30 ЛВ НА ЧАС / ХА ХА ХА ХА /... заради Брексит.

16

Анонимен

преди 1 година

Британските бедняци вече не могат да си платят сметките и плачат по телефоните за помощи.

15

Цитат:

преди 1 година

"Условията са... либерални" :)

14

Джийвс

преди 1 година

Само вождове там а няма индианци...

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Те затова и напуснаха ЕСССР за да определят сами, кой да пускат и кой не, а не разни бюрократи в Брюксел.

12

Анонимен

преди 1 година

Британците не пуснаха българите и румънците 2007 г да работят свободно на Острова, когато двете страни влезнаха в ЕС, а държаха ограниченията до последно - 7 години след влизането им. За тези, който влезнаха 2004 г в ЕС направиха изключение и ги пуснаха да работят свободно веднага след влизането им. Та нека си търсят британците работници, само че от бели европейски страни няма вече много мераклии след Брексит, остава им да разчитат на тези от бившите колонии.

11

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в ЕС и всяка година губим по един средноголям град народ, пък сме седнали да мислим Британия то е смешно.

10

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е на фона на 70 милионна държава все еднотук да липсват 33 хиляди, това един малък град.

9

ОФчу

преди 1 година

А ся, тия дето съ на социални от по 20 години да станат да си мръднат "петата точка"!

8

Робовладелците

преди 1 година

нямат роби! Множо вожд - малко индианец!

7

що?

преди 1 година

Англичани нямат ли да им работят?

6

Анонимен

преди 1 година

Ми да спрат социалните и ще имат работна ръка не им трябва еврохейския съюз.

5

Европеец

преди 1 година

Ние не ги мислим англичаните, особено богатите, те ще станат още по-богати. Сигурно се радват, че се отърваха от българи и румънци, от които пищяха. Но между 60 -те милиона население те не могат да намерят 300 000 които да работят? Англичаните просто не искат да работят за ниските заплати, които се плащаха на източноевропейците. Това е истината. Те ги експлоатираха.

4

Анонимен

преди 1 година

А не така! Живях там 10 години и винаги бях виновен, че някоя примитивна цветна форма на живот нещо не е свършила! Но затова пък компенсираха с големи усмивки и зъби напомнящи малки рула тоалетна хартия - тяхното истинско предназначение. Там хората страдат от Лондонов синдром - нещо като Стокхолмския, но всеки се чувства длъжен на същества от г3а на географията.

3

До Полуангличанин

преди 1 година

Много сте прав,малко ще Ви разберат.

2

Неразбрал

преди 1 година

Ама нали след брекзит се очакваше Британия да се откъсне и да дръпне в икономиката? Нали така каза Борис? Нали вече я няма европейската бюрокрация? Нали ги няма гадните източноевропейци? Защо сега стана така?

1

Полуангличанин

преди 1 година

На англичаните ...заплатите и възнагражденията не ги мислете. Ние работим за техните джанти на коли. А често един човешки живот в България е на 1/6 от цената на една кола която се кара в центъра на Лондон. Така че не ги мислете...и не не ни мислят нас.:)) Гледат си милионите в паундове и къщите за по 1-45 милиона паунда . И релаксват.