30

еле па тоя...

преди 1 година

малкия Йода пак се прави на джадай...ха-ха-ха

29

ха-ха-хи-абревиатура

преди 1 година

ДБ=Дарения в Биткойни

28

гномско СадоМазо

преди 1 година

"Трябва да бъдем бити - заедно и поотделно, ако може. И ПП, и ДБ", посочи Атанасов.

27

26666

преди 1 година

Излиза, че всеки от дарилите служители на Нексо е дал по над 26 хиляди. Бвраво бе. И после не искате да се намали субсидията защото сте щели да бъдете зависими от дарителите. Ми вие и сега сте зависими. Едва ли тези пари са дарени беза да се иска нещо насреща. Нови избори и в кошчето и вие като Слави.

26

Все тая!

преди 1 година

Това което ДБ, в частност ДСБ причиниха на десните, демократичните хора в България, никой друг не го е правил в най-новата ни история! Дадоха властта в прокремълския президент, неговите леви партии ПП и БСП,БВ и Възраждане и ни тикат към еднолично управление, тип Путин! Нека и Бог да не им прости!

25

Щерю

преди 1 година

Каза ядосано джуджето-гном на ДС...

24

тт

преди 1 година

Демек, ако на вас ви го бяха дали щяхте да търстите подкрепа от комунистите, но понеже на тях е даден мандата няма да ги подкрепите. Чуват ли се тия кви тъпотии говорят въобще? На следващите избори и 30% активност няма да има.

23

Анонимен

преди 1 година

Иване, Иване, да не беше правил приватизация.От днешните мутри и олигарси полза роду - няма.

22

Анонимен

преди 1 година

Посоца като деца имахме акции в училище да събираме дрехи и играчки за бедстващите африкански деца, които наистина бяха бедстващи. Днес за нагримираните украинки със силиконови устни-как се променя света само, а?

21

Анонимен

преди 1 година

Смятате ли въобще да имаме правителство отговорно за нещо? Всички сте алкохолизирани пигмеи. Ако ни закарате пак на избори, то само съвестните пенсионери ще ви гласуват. Смятайте каква представителна извадка ще сте. Къш, къш, къш....

20

OMG_Lucker

преди 1 година

От всички активни политици към момента- този ми е най- противен, надминава Доган и Пеевски, може би защото те не се показват по медиите. Наистина смятам, че ако ДБ разкарат генерала могат да спечелят някаква допълнителна подкрепа.

19

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

А за изборите Неско няма да ви даде пари. А пък и ние няма да ви подкрепим. И машинките няма да ви подкрепят. Следователно отивате да подкрепяте вятъра.

18

Калеко Алеко

преди 1 година

Със 7% вот на доверие подкрепата или неподкрета Ви едва ли ще е от голямо значение за някого, това че ГЕРБ ви изчетка за да ви хързулне после по пързалката може да ви даде само измамно чувство за собствената ви значимост, те и ПеПе-тата отказаха да се коалират предизборно с вас, единственото Ви оръжие са жълтите плочки и шепата платени протестъри от бутика на Черепа, Маджо и Прокопиев ... кътайте си криптовалутата и се снижете малко, да ви отмине бурята ... !!

17

АНОНИМЕН

преди 1 година

На ти си кукличките дай сими парцалките!..............И така до безкрай!

16

Майора

преди 1 година

Жалко ген. Атанасов на вас все ви се привиждат завери , но когато фактите говорят и Боговете мълчат! Нима ще кажете че осмтр щата на САЩ и Великобритания са подчинени на Гешев и орисов щом водят дела срещу NEXO?Жалко това може да го мислят само комунисти , а знаем как по онова време се ставаше прокурор! Така че много добре се знае кой се среща с олигарсите и кой изпълнява техните заръки!

15

Анонимен

преди 1 година

по гнусен политик от тоя не е имало

14

аз

преди 1 година

Човек, който се държи неосъзнато непрекъснато за халката, не ми го хвали. Тоз не е зависим от жена си. За друга символична зависимост става дума. И той гнома без да знае и иска се издава с тези жестове. Нямат ли ПР - и да му ги казват тези неща. Както и на Киро Шоумена за вечно присвитите устни.

13

Зозо

преди 1 година

Нали ви казах, че никой няма да им стъпи на преговорите на БСП :))))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е, всички генерали от ДС да отидат на съд!

11

Аз

преди 1 година

Тези задължително трябва да ги няма в следващия парламент!