490

Анонимен

преди 1 година

От цялата работа разбрахме ,че Кирчо и Кокорчо ЛЪЖАТ!!!

489

Русия

преди 1 година

Ще победи!

488

Чудомир

преди 1 година

Чудя когато тази война приключи и победата НЕ Е ЗА УКРАЙНА- тези мишки какво ще мънкат ?

487

Анонимен

преди 1 година

Сега само политиците ни остават да обяснят как 30 години по-късно и като страна членка на ЕС и НАТО се докарахме до там , че трябва да се крием и треперим от страх от Русия.

486

Анонимен

преди 1 година

Герб-сдс-дпс свалиха Петков заради евроатлантическата му ориентация и помощта за Украйна. Германия казва това. Опасни путински партии като герб-сдс-дпс чрез медиите си водят антиевропейска политика и опасна пропутинска политика.

485

Анонимен

преди 1 година

Политико хвалят Кирил Петков и правителството му. Само да напомня една друга статия от там за един бивш премиер с любовница, бутик и къща в Барселона. Разликата.

484

Анонимен

преди 1 година

Всички гербери и гласуващи за герб са путинисти и антиукраинци. Коментарите им за герб и против Зеленски са писани от тях.

483

Анонимен

преди 1 година

Свети свети Киро и Асен са спасителите на Украйна. Хвалят ни, а ние скромничим. Гербославните путинисти са ударени от Германия. Лъсна грозната истина за Бейко и 40-те калинки. Пеевските му медии са пропутински и антиукраински. Спасихме евреите и украинците.

482

Анонимен

преди 1 година

Това е голям шут в лицето по евро амбициите на герб. Които хем искаха да крадат западни пари, хем и да обслужват Путин да не ги закача. Свърши се, дори и на следващите избори да спечелят с хартийките ще трябва да слушат какво ще предлагат ПП за да са в европейското семейство.

481

Я, па Я

преди 1 година

До България спасява; Какво злато ти се краде, бе и*дио*т. Ти наясно ли си концентрацията на злато в буламача който се вади? Наясно ли си с това как това злато се извлича от там? Наясно ли си, че без западните технологии няма как да се добива. Сега се добива и хиляди българи получават заплати. Плащат се концесионни такси и данъци и т.н. Без западните технологии ние само можем да се хвалим, че евентуално имаме злато и какво от това нищо. Цоцай пърцуцата и не повтаряй руската пропаганда.

480

България спасява

преди 1 година

Половината свят.Канада която копа злато от българските залежи.ТОВА Е ПРОТИВ ХОРСКАТА ВОЛЯ ДА НИ СЕ КРАДЕ ЗЛАТОТО ПО КОЕТО ХОДИМ.ЕСТЕСТВЕНО ОРЪЖИЯТА ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗАДКУЛИСНО.НЯКОЙ АЛЧЕН *** ПОЛИТИК НИ РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА,НЕ ПУТИН ***

479

туз

преди 1 година

България е била предател ще свърши като предател?

478

Я, па Я

преди 1 година

... Русия е оная държава, която нищо свое не е създал. Говори и пише на старобългарски, кланя се на бог, донесен и от българи и ромей и до днес не разбира нито езика нито светото писание и народа и продължава да си живее дивашки и по азиатски. Тя (Русия) нито иска да живее по човешки и цивилизовано, нито позволява това на съседите си ... А. Зубин. Това мислят по интелигентните руснаци за собствената си страна. А. Зубин не е единствения с подобни мисли, много са като него, но явно не достатъчно

477

Я, па Я

преди 1 година

Всички русофили да се събират и да заминават за Русия, ЧВК "Вагнер" събира доброволци. Давайте, русолюбци записвайте се и отивайте да се биете за Путин. Така, ще помогнете аверите му олигарси от кръга "Озеро" да могат да крадат и от Украйна и украинците не само от Русия и руснаците. Лошото е, че нещо не се натискате за тази слава, ама устите ви големи ... Ние нормалните българи ще продължим да помагаме с каквото можем на Украйна, пък ще видим накрая резултатите. Хайде, бум друм към Блатная ...

476

Анонимен

преди 1 година

Я, па Я..гадинка, Гладна Калинка!Обещаха ми заплати, от Съединените Щати! Ах Щати! Обещаха ми Чужбина, Ах Чужбина! Но ми се размина, Ах размина! Помия за стотинки пиша аз, час след час!

475

Селяндур с джип

преди 1 година

До Я, па Я Аве, ч*к*я, не знаеш въобще за какво говориш, спуснали са ти опорката и копи-пейст. Вземай си хапчетата редовно, битте.

474

Песен за Киро

преди 1 година

Бате КирО от Канада! Гладна калинка!В парламента влизам аз, да роботя СРЕЩУ вас!Обещаха ми заплати, Ах Заплати! От Съединените Щати! Ах Щати! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена! Че Марионетка ставам аз!

473

Анонимен

преди 1 година

Украйна се превърна в фамилен бизнес на семействата Байдън и Зеленски за пране на пари! Парите се взимат от данъкоплатците за помощ и оръжие, Баъдън и Зиленски си мзимат процентите! И наше КирЕ и то да не види! И то на далавира с комисионни!

472

Я, па Я

преди 1 година

До *** с джип: Много точно име си си избрал. А ЕС си го видял през крив макарон, явно. Поинтересувай се колко *** се преселиха в отвъдното без ваксини или набодени насила с руската помия. Вие русоробите сте истински ***. Един психопат ви кара с остена на заколение и вие вървите напред гордо и мъжествено умирайки с величие и не ваксинирани. Нещастници ...

471

Песен за Киро

преди 1 година

Обещаха ми заплати, Ах Заплати! От Съединените Щати! Ах Щати! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена! Че Марионетка ставам аз!