510

Анонимен

преди 1 година

Отношението на ЕС и САЩ към Русия е като на фашистка Германия към евреите. Европа винаги е "раждала" утопии, които са умъртвявали десетки милиони хора. Има карма и кармата на този подобен на полуостров закачен за Азия милитаристичен континент е на път да се реализира.

509

876

преди 1 година

От години не ми се беше случвало да се гордея с действията на българско правителство. Браво !

508

Умен

преди 1 година

До Просото: Ей гений помощта за Украйна е под 1 милиард до сега. Спирай да фъфлиш смешки

507

Анонимен

преди 1 година

Нали 6 милрд бяха изчезнали от бюджета незнайно къде за 1 седмица по времето на ПП?

506

Анонимен

преди 1 година

6 милрд са платили с пари вероятно, които сме дали от нашия бюджет на ЕС, откъдето са дадени на Украйна, платено е на оръжейни фирми, в България има над 200 такива.

505

Анонимен

преди 1 година

некой нещо платил ли е ? на кой са платили ?

504

Бил Геиц

преди 1 година

Еххеее, цялата ферма на петорната коалиция се е заела да пише. :))

503

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат определение за условия създадени с цел неминуем сблъсък между две държави. Не случайно използват това определение, когато казват на Китай да се въздържа от действия, които ще доведат до неминуем сблъсък между Китай и САЩ. Всичко в Украйна преди 24 02.22г бе направено за да ескалират отношенията с Русия и сблъсъкът беше неминуем.

502

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат план за контрол на всички енергоизточници в света до 2050г. Планът се изпълнява методично.

501

Кирил П

преди 1 година

Целия свят помага на Украйна включително и България. Нормално е след терористичните атаки срещу независима държава.

500

Обективен

преди 1 година

Супер мега гига шпионинът - журналист Грозев сега ще си направи сепуко , че немски журналист го е изпреварил в разследващата журналистика.

499

Анонимен

преди 1 година

Това обяснява защо правителството на ПП беше свалено бързо бързо. От Москва са звъняли.

498

Анонимен

преди 1 година

Позор! Киро просто ПП, отказа оръжие за Украйна, частни фирми, близки до ПП и БСП, през трети страни продаваха оръжие, което украинците купувача и така тези фирми богатееха. ПП не е помогнала на Украйна! Като чувам сега нискочелият Киро кривата уста, се хвали, че той бил предложил Русия да бъде изгонена от SWIFT?! О, небеса, каква простота и глупост от този човек! Невероятно! Това се говори поне от 3 години...като мярка срещу Путин. Още с първите санкции. ПП,ДБ омазани до шия с мръсни руски пари

497

Анонимен

преди 1 година

545 Ти остави полъчковите статии на леви европейски медии, а виж, че ПП са се омазали до шия с мръсни руски пари чрез Нексо.

496

Анонимен

преди 1 година

557 Киро просто отказа България да дари оръжие за Украйна, както направиха другите европейски членки и САЩ. Чрез посредници и прекупвачи българско оръжие стигаше до Украйна, но украинците си го платиха скъпо, а фирми близки до ПП, БСП забогатяха неимоверно много. Това, помощ ли, е? Срам и позор за ПП!

495

Хахаха

преди 1 година

Браво Киро - Само САЩ, Само НАТО, Само ЕС

494

До 550

преди 1 година

Нищо няма да правят защото са техни, на руснаците, хора! Тяхната основна цел е дестабилизиране на институциите в България!

493

Платена статия!

преди 1 година

Те използваха платени лобисти и в САЩ, но се провалиха и тук ще се провалят!

492

Анонимен

преди 1 година

Някой лъже, ама кой? Ако са нашите - то за тях си знаем, че отдавна не казват истината. Дали пък европартньорите ни не искат да ни направят известни в целия свят!? И защо ще лъжат нашите, като в днешно време е модерно и задължително за суверените държави, управлявани от САЩ, да подкрепят неистово и с всички сили и средства зародилата се нацистка вълна в европа!?

491

Песен за Киро

преди 1 година

Бате КирО от Канада! Гладна калинка!В парламента влизам аз, да роботя СРЕЩУ вас!Обещаха ми заплати, Ах Заплати! От Съединените Щати! Ах Щати! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена! Че Марионетка ставам аз!