45

Анонимен

преди 1 година

Подписката за свикване на референдум за отлагане на влизането ни в еврозоната вече тече. Да запазим българският ЛЕВ.

44

Щерю

преди 1 година

Вероятно Навални е човек на службите, който успешно играе ролята на дисидент-опозиционер, без изобщо да е такъв, но - така властта в Кремъл се вижда, че има "опозиция"...

43

мъжкия

преди 1 година

"И сега те го измъчват и го лишават от всякаква връзка с външния свят, за да го заглушат". Уж го лишават от връзка с външния свят, а пък той си пише в Туитър. Много либерални тия руски затвори бе ...

42

Анонимен

преди 1 година

Твоята, Навльо, е почнала, щом ти си в затвора. Ама нашата скоро по тоя път на спасението няма да поеме.

41

Анонимен

преди 1 година

Верно, Нахални, и затова ти и такива като теб - в затвора, дето им е мястото. Жалко, че у нас тия, като теб, предатели, на които България дължи унижението си днес, са по върховете на властта.

40

опитно зайче

преди 1 година

Джордж Шорош ли го новичокна Алексей?............Този Алексей Навални да се радва че е още жив след думи на западняците че целият цивилизован свят трябвало да се обедини срещу него мразел евреите

39

Случаен

преди 1 година

Руснаците си спомнят експериментът на Ленин и малко ги е страх да приемат нови факири, имайки предвид и беднотията, която води една реформа, която при нас в България се оказа неуспешна - 100 лева пенсия и това е от 33 години - при положение, че Хърватия си живеят живота. С две думи - хората са недоверчиви.

38

браво

преди 1 година

на президента Навални.

37

koko

преди 1 година

Този си е на точното място.Жалко че ще прекара малко време там.

36

Ти да видиш..

преди 1 година

Путин си е добре.Запали Русия , унищожи Украйна , навреди на ЕС и вие без теб разбира се , му се кефите. Русия заслужава съдбата си.

35

Анонимен

преди 1 година

От затвора ли иска спасение тоя, леле пропаганда

34

Анонимен

преди 1 година

Тази ***. Продал се за пари на англосаксонците, върви против народа си. Дано по-скоро дойде деня, в който да носи отговорност за постъпките си.

33

Анонимен

преди 1 година

Русия не се нуждае от спасение, а ние.

32

Анонимен

преди 1 година

Напротив, не трябва да бъде спасена. Тя е населена с потомствени роби. Също историята показва че тези същите роби живеят най-добре когато ги управлява чужденец, неруснак. Точно поради тази причина за самите тях е най-добре да не бъде спасена тази тяхна родина.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия е нагледен пример за това какво става когато в една държава се развихрят накензващите се прости бумъри. Пълна разсипия.

30

НИКОЙ

преди 1 година

Не може да спаси Русия от това което я чака. Тотален икономически и демографски колапс. Даже Китай и Индия не искат да имат нищо общо с тази пропаднала и изолирана държава. Не биха си рискували търговските връзки с Европа и Китай за да спасяват режима на джуджето.

29

Анонимен

преди 1 година

Няма по-точно определение за руското управление от негодници! И наште политици са от същото котило, но и ние си траем....

28

руски затворник ???

преди 1 година

Тооолкова ужасяващ и страховит е тоя руски затвор ...че политически затворник ,който е там заради критикуване на правителството и за изказвания против Путин , може свободно да дава интервюта ... да следи международната обстановка и да прави коментари по нея ... да публикува всякакви протести и критики все едно си е във вилата в Сочи или във офиса си в Москва ..... Интернет достъп- неограничен . Посещения от последователи и протестъри от организацията му ... свободен достъп до мобилни устройства

27

РУZZИЯ

преди 1 година

затъва в собствените си лъжи и имперски амбиции... Никой не иска да има нищо общо с Раша, камо ли да иде да живее там... Тотална деградация и диктатура. Вкарват млади хора по затворите само защото са излезли на улицата да си кажат мнението.

26

Ирландеца

преди 1 година

Вие държавата си не сте оправили за Путин и Навални мислите.... Аман от клавиатури плъшоци....