9

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 3 Ти па си една вмирисана стока. Я бегай.Русия ще ни хвалиш..

8

Да допълня...

преди 1 година

Ново приетите руски територии са само на хартия. С декрет не става . Трябва да си ги извоюват .И руснаците в тези области не ги искат , след като им унищожиха жилищата и поминъка.Има и убити руснаци от руснаци.

7

Анонимен

преди 1 година

До Имах си Хас 7 Иска ти се да е така, но историята казва друго. Но все пак мечтай си - мечтите са хубаво нещо...

6

Имах си Хас

преди 1 година

руските да не въведат смъртното наказание където са стъпили.Че те го въведоха във България след 9/9/1944 без дори официално да са вземали власта или официално да са окупирали Дунавска България.Дори и в историята е написано ,че СССР напада и окупира вражеска България,но след 9-ти Септември новите историци пишат за ,,освобождение на България".И от благодарност към българският народ за това че нито един войник не е изпратен срещу СССР,за благодарност след 9-ти,всички мъже са мобилизирани от СССР.

5

Стрелец

преди 1 година

Те и без това в Рассия разстрелват по домовете, на улицата, даже и пред Кремъл. Може и да отменят смъртното наказание по затворите, но не и извън тях.

4

Анонимен

преди 1 година

В Русия всяко изявление е предпоследно. Тази територия вече не прилича на държава, там закони има ли или всичко зависи от настроението на кремълските кочове?!

3

Анонимен

преди 1 година

2-ри, толкова си сбъркан, че ако исках да те критикувам, нямаше да знам откъде да започна, но при теб няма и смисъл, направо си за психиатър. Спри дрогата или пропагандата, не знам кое от двете е причината да напишеш такъв бъркоч от объркани глупости. И тук не споря кой измежду Русия и Украйна е прав, просто си стигнал невиждани нива на дебилизъм.

2

Анонимен

преди 1 година

Тя тезата за нападението на Украйна не е, че там имало нацисти, защото се оказа, че народът е с политическата класа. Т. е. тезата "освобождаваме Украйна" вече не е валидна. И въобще тезите на болшевиките в Кремъл се менят като носни кърпички. Някои от тезите им взаимно си противоречат. Как може да освобождаваш народ, който не иска освобождение? Или както случат с България през 1944 г., когато болшевиките освобождават България от свободата. Реално никой не иска да го управляват болшевики.

1

Анонимен

преди 1 година

Гледаше ми се нацикебап, но явно няма да стане, нацистите просто ще си изгният в някоя дупка, където слънцето не изгрява.